Cześć baraczku, prezesie tego tagu. @LisekChytrusek666 mam dla Ciebie propozycję/zapytanie. Pewnie już to robisz od jakiegoś czasu. Zacznij nagrywać wszystkie swoje donejty, które wejdą i które ta łajza prawa nie skipnie. Donejty Ciebie kosztują więc moja propozycja jest taka: Rób takie paczki ze swoich donejtów i paczkęnp. 5 ostrych pocisków sprzedawaj za 10 zł. Ci co nie słyszeli na LIVE a chcieliby usłyszeć przy niedzielnym schabowym profesjonalne gnojenie niech zapłacą. Ty zarobisz na kolejne donejty a ludzie kupujácy dostają pewny produkt Made IN CyklonB. Wszyscy byliby zadowoleni. #bystrzaktv
zakolasty bedzie manipulował jak będzie chciał każdym i ma przy tym niezły ubaw .Bedzie wyciszał co bedzie chciał a ten barak ciagle z podkulonym ogonem jak pies robił dla jego kontent . Taka prawda ,
@Dyktator90: Hahahaah dobreee, ale nie będę shoterom roboty zabierał... Ostatnio próbowałem tego patronite odpalić ale nie przeszło weryfikacji a na zrzutce trzeba pod nazwiskiem, chyba że macie jakieś inne propozycje finansowania żeby niszczyć lumpów to jestem otwarty ( ͡°͜ʖ͡°)
#bystrzaktv