Aktywne Wpisy
Jo_chca +969
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
robert5502 +345
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
wszem i wobec chciałbym pochwalić się tegoroczną wykomegapaką od Pana @Dayvid
Otóż w tym roku, musiałem być naprawdę grzeczny, bo dostałem coś wyjątkowego, czego w ogóle się nie spodziewałem. Wy oczywiście zobaczyliście już to na zdjęciu zanim przeczytaliście post, ale wyobraźcie sobie moje zaskoczenie i radość kiedy po otwarciu zobaczyłem ową piękną i dorodną #gigapietruszka ( ͡º ͜ʖ͡º)
A tak zupełnie serio teraz, to drogi Mirku, dziękuję za super prezent :) jeśli chodzi o wybór zestawu lego, podjąłeś baaardzo dobrą decyzję :D kwiat jest mega, a że ja do żywych nie mam ani ręki ani nawet odpowiedniej ilości słońca w pracowni, to ta orchidea będzie idealna :) już jest oczywiście złożona :)
Skarpetowa matrioszka również w punkt - mam już kilka par z motywami sztuki, ale Daliego jeszcze nie, a bardzo chciałem więc strzeliłes w 10!
Było i moje ulubione piwerko - którego zabrakło na zdjęciu z pewnych przyczyn (。◕‿‿◕。) tego guinessa nie ma w szkle, pewnie ze względu na azotowy widget, który klasycznej butelki by sie pewnie nie zmiescil? To tylko moje domysły :d
Córka zachwycona większą skarpetą i woreczkiem od kinder i razem z nią i żoną już porządnie naruszyliśmy zawartość :)
Wszystko bardzo ładnie zapakowane, sam tak nie potrafie!
Także jeszcze raz bardzo dziękuję i polecam Mireczka jako mega solidną parę w #wykopaka
Reszta zdjęć tradycyjnie w komentarzu :)
#pokapake