Wpis z mikrobloga

@Mr_Beniz: pierwsza lepsza oferta, jak skończyłeś minimum zawodówkę, znasz w stopniu średnim polski i potrafisz pracować w zespole to dają 6 300–6 500 zł brutto / mies. na pokój chyba starczy, no ale nie lepiej pytać na mirko zamiast przejrzeć oferty, a później ewentualnie ponarzekać wspólnie xD
https://www.pracuj.pl/praca/operator-maszyn-do-produkcji-opon-poznan-baltycka-65,oferta,1003012552?s=28433aa9&searchId=MTcwMTk1OTc2OTYxMi42Mjky
  • Odpowiedz
@cavird: To, że się firma ogłasza jest różne od przyjmuje, dwa akurat ta oferta jest dla tych, co zbyt czułego węchu nie mają.
  • Odpowiedz
@Mr_Beniz: mozna tez sprobowac nieco ambitnej, olac prawdziwe gomwoprace (garkuchnie, magazyny, stanie za ladą, dzwonienie do ludzi i wciskanie kitu) i sprobowac dostac sie na sprzedawce-doradce klienta (obsluga sklepow internetowych albo przygotowanie ofert handlowych), powinien byc z tego lepszy pieniadz i troche wiekszy szacunek pracodawcy ;)

zasadniczo nie trzeba miec doswiadczenia nawet w branzach technicznych, szybkie szkolenie i nawet student da rade o ile ma jakiekolwiek umiejetnosci miekkie i nie
  • Odpowiedz
@Mr_Beniz: na narzekanie będzie czas jak już gdzieś popracujesz ;)
@KollA nie wiem jak z węchem, bo ja tylko woziłem tam pracowników, mnie trochę v przeraża wielkość zakładu, nie c wiem jak z przyjmowaniem bo ciągle słyszę w radio reklamy itd
  • Odpowiedz
@cavird: ja mam porównanie z innymi fabrykami poznańskimi, gdzie nie tak smrodzą na produkcji i aplikować sobie możesz, a odzewu prawie nie ma żadnego i to są takie co się non stop ogłaszają, mało tego na ich stronie internetowej na okrągło wiszą te same ogłoszenia, na aplikację niektóre firmy co najwyżej odpiszą, że mają tylu kandydatów (zapewne głównie ze wschodu), że nic nie mogą zaproponować, więc to głównie ściema i
  • Odpowiedz