Aktywne Wpisy
wfyokyga +599
Dzień dobry, coś się popsuło i nie mogłem dodawać czołgów. Bana dostałem za wpis cytuje bez wulgaryzmów "Wuje usuneli mi wpis z tekstem bajo jajo, nie mam siły do tej urwy". Przy najmniej to jest w naruszeniach usunięte, jako naruszenie regulaminu i nieodpowiednie treści. Na starym wypok, klikałeś informacje o banie i cie odsyłało za co konkretnie. Teraz trzeba się chyba domyślać ALE ale, nie wykluczam masowego zgłaszania przez onuce, podobne teksty
JanLaguna +216
Punkt zwrotny syryjskiej wojny domowej?
Rebelianci weszli do Aleppo i zajmują kolejne dzielnice miasta. W szeregach wojsk Assada panuje duży chaos, brakuje koordynacji, a niektóre oddziały wpadły w panikę. Chaos jest tak duży, że armia opuszcza wiele miejsc zanim jeszcze zetkną się z rebeliantami. W efekcie w ręce rebeliantów wpadają kolejne bazy wojskowe z magazynami pełnymi uzbrojenia. To ghanima (ar. łupy wojenne), której rebelianci nie widzieli od lat.
Wygląda to źle dla wojsk rządowych
Rebelianci weszli do Aleppo i zajmują kolejne dzielnice miasta. W szeregach wojsk Assada panuje duży chaos, brakuje koordynacji, a niektóre oddziały wpadły w panikę. Chaos jest tak duży, że armia opuszcza wiele miejsc zanim jeszcze zetkną się z rebeliantami. W efekcie w ręce rebeliantów wpadają kolejne bazy wojskowe z magazynami pełnymi uzbrojenia. To ghanima (ar. łupy wojenne), której rebelianci nie widzieli od lat.
Wygląda to źle dla wojsk rządowych
Bardzo spodobał mi się One Punch Man, Ghost in the shell.
AoT próbowałem parę razy ale czułem że będzie lipa z wyjaśnieniem tego całego bajzlu no i miałem rację(przeczytałem spojlery).
Oglądałem kiedyś pokemony i Dragon Ball.
Vampire Hunter D: Żądza krwi
Shiki
hellsing ultimate
sortuj po ocenie i wszystko w top 100 jest warte obejrzenia mozesz zaczac od megalobox
np. to :Koukaku Kidoutai: Stand Alone Complex 2nd GIG - Individual Eleven
a co do polskich stron to masz desu-online, anime-odcinki, czy shinden