Poza koniecznością wymiany arduino po wyrwaniu gniazda usb (zdarza się w Pro Micro dość często) i załadowaniu własnego programu to się sprawdza. Chociaż feeling raczej marny, ale jak chcesz dłubać to zamiast sprężyny i siłownik możesz sobie do niego zamontować
@mapache: A tak serio. Pokaż te używke z OLXa, bo albo to samochodowe hydro bez tłoczyska, albo "hydro" takie jak Ci wstawiłem wyżej. Hydrołapa z tłokiem a nie przerobiona na czujnik halla to same problemy.
Jak szukasz składanego riga, to na bank nie będziesz trzymał hydrołapy z poziomie, mogę się założyc że zacznie Ci cieknąć Po drugie na składanym rigu, to szybciej połamiesz riga nisz zaciągniesz
@mapache: ostatni raz z czegoś takiego korzystałem z 10 lat temu z G25, było takie se, pytanie czy nie będzie Ci go kierownica podnosiła jak chcesz driftować, chociaz T300 to ma ile? Ledwie 3,5 może 4Nm? no i przy wszystkich tego typu standach jest problem z odjeżdżającym fotelem.
Nic Ci nie zastapi pełnego riga, no ale jak nie masz miejsca to albo takie pierdółki jak wysłałeś albo tego typu, który
przy okazji, polecacie jakiś stojak? coś składanego najlepiej no i też taniego. żeby zamontować kiere, biegi i ręczny
#simracing
źródło: Hamulec-reczny-PC-do-Logitech-g29-27-Thrustmaster
PobierzTylko Heusinkveld.
źródło: temp_file6115751057465080240
Pobierz@M_Zientarski: 1k za używkę ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie na ten moment
Poza koniecznością wymiany arduino po wyrwaniu gniazda usb (zdarza się w Pro Micro dość często) i załadowaniu własnego programu to się sprawdza. Chociaż feeling raczej marny, ale jak chcesz dłubać to zamiast sprężyny i siłownik możesz sobie do niego zamontować
@Norskee: no to patrz na to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image
Pobierza w ręcznym masz potencjometr i kawalek metalu
@Norskee: a skąd, to samo koło bez bazy, obudowa, pare przyciskow i ekran ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image
PobierzHydrołapa z tłokiem a nie przerobiona na czujnik halla to same problemy.
Jak szukasz składanego riga, to na bank nie będziesz trzymał hydrołapy z poziomie, mogę się założyc że zacznie Ci cieknąć
Po drugie na składanym rigu, to szybciej połamiesz riga nisz zaciągniesz
Ja mam playseat z listwą pod shifter, więc sobie poprostu wywierciłem ostwory, a pewnie docelowo będe sobie płytę pod słupek kierownicy dorabiał.
Ale z jakimś składakiem może nie być tak łatwo
Nic Ci nie zastapi pełnego riga, no ale jak nie masz miejsca to albo takie pierdółki jak wysłałeś albo tego typu, który