Wpis z mikrobloga

#odyn #korsir ten Twój serial powinien się nazywać: "Moda na Porażkę" bo pewnie w tym tempie to z 1000 odcinków wyjdzie. Kiedyś myślałem że Twoja osoba podniesie poziom tego universum, niestety widzę że życie w garażu online, nic więcej nie pokazujesz. Poszukiwania? Kto jeszcze pamięta Ciebie z wykrywaczem?
  • 3
  • Odpowiedz
@Mooher: w najnowszym filmie mówi, że robi busa swoim tempem i nagrywając dwa odcinki w tygodniu nie będzie przeskoku o etap dalej. @Korsir rzeczytaj jeszcze raz wypok i komentarze, które sam cytowałeś w filmie. Ty robisz wszystko tylko nie tego #!$%@? kampera xD Masz busa 8 miesięcy i przez ten czas #!$%@? w nim zrobiłeś. Ja rozumiem robić powoli i dokładnie bo sam jestem pedantem ale Ty właśnie albo
  • Odpowiedz
  • 3
@Kamilek2323: Co najgorsze #korsir nazwie Cię za te słowa "odklejeńcem". Zamiast wyciągać wnioski, będzie zdziecinniałym tonem głosu zdradzającym nerwowość i niepewność obiecywał nawał pracy a faktycznie cieszy go ucinanie jednej deseczki. Gdzie tu instalacje? Gdzie webasto? Gdzie solar? To niewykonalne jest. Kaaaaarrrooollll!
  • Odpowiedz