Aktywne Wpisy

BlackpillMonster +102
Bieda umysłowa polskich programistów na jednym obrazku.
Typ zarobił pieniądze i co robi? To, co każdy biedak, któremu pierwszy raz w życiu coś zostało na koncie: natychmiast to p----------a. Bo pieniądze biedaka parzą w ręce. Muszą być wydane, pokazane, obfotografowane w garażu podziemnym i rozesłane znajomym w DMach razem ze specyfikacją odmawianą jak różaniec: skóry nappa, noktowizor, harman kardon, grzanie przód tył. Amen.
A teraz popatrzcie na lekarza i prawnika. Zawody, w których pieniądz
Typ zarobił pieniądze i co robi? To, co każdy biedak, któremu pierwszy raz w życiu coś zostało na koncie: natychmiast to p----------a. Bo pieniądze biedaka parzą w ręce. Muszą być wydane, pokazane, obfotografowane w garażu podziemnym i rozesłane znajomym w DMach razem ze specyfikacją odmawianą jak różaniec: skóry nappa, noktowizor, harman kardon, grzanie przód tył. Amen.
A teraz popatrzcie na lekarza i prawnika. Zawody, w których pieniądz
źródło: cea72c167f408801527742e4f7985153564fb2818b1ef55660bfe8b04cc50183
Pobierz
siusiorex +290

Dzisiaj jadąc przez rondo prosto, prawym pasem, zaczął na mnie trąbić samochód osobowy który jechał lewym pasem i próbował zjechać z ronda.
Na szczęście nie doszło do kolizji i skończyło się na trąbieniu. Moje pytanie jest takie: czy kierowca jadący po czerwonej strzałce miał pierwszeństwo przed mną? Zapytałem znajomego, który jeździ zdecydowanie dłużej od mnie i on powołał się na casus "zaawansowania w ruchu", tj. że powinienem ustąpić pojazdowi który jechał na czerwono bo już znajdował się na rondzie. Z tego co mnie uczono, to ja (zielona strzałka na samochodzie z mapy) już byłem na prawym pasie i to on powinien mi ustąpić pierwszeństwa. Kto ma rację?
źródło: Radom
Pobierzźródło: chrome_2023-10-24_22-53-25
Pobierz