Aktywne Wpisy
Szychasekk +191
#tinder
Coraz mocniejsze te baby na tinderze, dzieciaka mi już zrobili to teraz masz mi ogarnąć dom, bo ja pracuje w drogerii i mam #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Coraz mocniejsze te baby na tinderze, dzieciaka mi już zrobili to teraz masz mi ogarnąć dom, bo ja pracuje w drogerii i mam #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pan_Janusz +84
Podobno PIS rozważa zmianę nazwy partii. Środowisko Morawieckiego chce żeby nazywali się Biało-Czerwoni xDD
Macie może jakieś swoje propozycje?
#sejm #bekazpisu #bekazprawakow
Macie może jakieś swoje propozycje?
#sejm #bekazpisu #bekazprawakow
@Sandrinia: no myślę, że ciężko Ci będzie udowodnić, że to konkretne działanie pozwoliło wyeliminować patologię, a nawet miało jakieś konkretne znaczenie. W samej tezie zawarta jest już nieprawda, bo Norwegia to nie jest magiczny świat tylko cały przekrój społeczeństwa i sugerowanie, że patologii tam nie ma, bo zabierają dziecko nawet jeśli ojciec palił jointa na tym samym ogródku jest bardzo odważne.
Komentarz usunięty przez autora
@Sandrinia: no właśnie tu nie chodzi o pojęcie względne i subiektywne podejście. Bo jak dla Ciebie zielony będzie niebieski to możemy sobie gadać o kolorach. ¯\(ツ)/¯
@Sandrinia: bo pytam Cię o jakąś rzeczową podstawę do nazywania tego działania patologią? Podczas gdy Ty usilnie narzucasz narrację spożywania przy dzieciach, tak jakby dziecko nie mogło sobie wyjąć nic z popielniczki?
Ta dyskusja do niczego nie prowadzi, bo nie ma w niej merytorycznych podstaw i szkoda, że w oparciu o brak podstaw chciałabyś odbierać dzieci rodzicom.