#hotelparadise jak denny musi być ten sezon skoro leżę chora i nie mam nic do roboty a i tak nie chce mi się odpalac odcinka? Już mi tak te geby obrzydły..
@MajaF1: serio taka fajna edycja australijska? Odpaliłam kilka pierwszych odcinków, ale jakoś mnie nie wciągnęło. Szukam tych dymów, o których tu czasami czytam i jestem ciekawa, czy po prostu jeszcze do nich nie dotarłam
@MajaF1: oglądam polską wersję i sobie chwalę xd sprawdziłam kiedyś właśnie australijski, dosłownie ze dwa odcinki i mnie nie porwało. Chyba zrobię drugie podejście skoro polecasz :D
@Lolek1011 @wiem_gdzie_mieszkasz @bas_sko: pierwsze odcinki przeważnie trochę mniej interesujące, bo poznajemy bohaterów i tych par jest sporo, jakieś sześć czy osiem, czy coś. Ale potem co tydzień mają wspólne kolacje, gdzie są obserwowani przez Trójcę, a następnego dnia spotkanie wszystkich par i Trójcy - tam są gnojeni lub chwaleni i mówią, czy chcą kontynuować to małżeństwo. W tygodniu są zadania itd. A potem znów ukochane przeze mnie kolacje i wybory :)
@Lolek1011: witaj w klubie. Też nie umiem się przemóc aby zagraniczne wersje oglądać. Kilka razy próbowałem polecane tutaj programy. Ale nie wciągnęło mnie w żaden
@Lolek1011: heh, zaczyna mi się załączać to co wcześniej, gdzie już nie mogłem patrzeć na tych głąbów, a szczególnie na debyla wentyla, który nomen omen też jak szczoch był oczkiem w głowie produkcji.
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link