Aktywne Wpisy
thorgoth +168
Chcecie mieć niedziela wieczur i humor popsuty?
To jest niewielki pies rasy york z założoną gumką recepturką na pysk. Pies nie mógł jeść i pić przez 3 doby, oddany do lecznicy w stanie agonalnym.
Zdaniem właścicielki (nie żadna patola, zamożna bizneswoman) "dzieci się bawiły, śmiesznie piszczał". Na pytanie dlaczego nie zdjęła gumki odparła "to tylko pies, kupi się nowego". Po czym dodała coraz bardziej agresywnym tonem że w dzisiejszych czasach ludziom się
To jest niewielki pies rasy york z założoną gumką recepturką na pysk. Pies nie mógł jeść i pić przez 3 doby, oddany do lecznicy w stanie agonalnym.
Zdaniem właścicielki (nie żadna patola, zamożna bizneswoman) "dzieci się bawiły, śmiesznie piszczał". Na pytanie dlaczego nie zdjęła gumki odparła "to tylko pies, kupi się nowego". Po czym dodała coraz bardziej agresywnym tonem że w dzisiejszych czasach ludziom się
Pan_Whiskers +190
Byłem na marszu tuska, i 99% tam osób to grubo były osoby po 50tce i starsze. A gdzie młodzi? Przecież pracują w Polsce, skoro jest tak im źle to czemu się tam nie pokazali? Ciężko się było kogokolwiek młodego dopatrzeć. Wiem, że jest parę partii, ale to było jedno zgrupowanie różnych, a nie pokazaniem się sondażu nie podbiją i nie zmieni się władza mniej odpychająca. Gdzie tu logika?
#polityka #polska #pis #pytanie #marsz #marszmilionaserc
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: bo nie jest źle na tyle, aby głosować na partie która nie ma nic do zaoferowania tym młodym
W sumie dla młodych PiS=PO
Z tego co patrzałem w program to tylko młodzi z budżetówki mogli by się skusić.