Aktywne Wpisy
m__b +250
Wykopowicze,
jak z pewnoscia zauwazyliscie, od godziny 11:29 korzystanie z serwisu Wykop.pl nie bylo mozliwe.
Dzialania majace na celu przywrocenie dzialania serwisu podjelismy niezwlocznie po pojawieniu sie awarii. Juz w pierwszych minutach udalo nam sie potwierdzic, ze problem wystapil z uwagi na bledne dzialanie pracownikow naszego dostawcy serwerow.
Pomimo natychmiastowego zgloszenia problemu u dostawcy, na naprawe bledu czekalismy az do tego momentu. Serwis zostal przywrocony, obecnie trwaja prace porzadkowe. Zespol techniczny analizuje
jak z pewnoscia zauwazyliscie, od godziny 11:29 korzystanie z serwisu Wykop.pl nie bylo mozliwe.
Dzialania majace na celu przywrocenie dzialania serwisu podjelismy niezwlocznie po pojawieniu sie awarii. Juz w pierwszych minutach udalo nam sie potwierdzic, ze problem wystapil z uwagi na bledne dzialanie pracownikow naszego dostawcy serwerow.
Pomimo natychmiastowego zgloszenia problemu u dostawcy, na naprawe bledu czekalismy az do tego momentu. Serwis zostal przywrocony, obecnie trwaja prace porzadkowe. Zespol techniczny analizuje
AlienFromWenus +17
Zastanawia mnie, czemu niebiescy są tacy... pospolici i nijacy, nie wyróżniają się wśród innych niebieskich praktycznie niczym. Fajne przygody, zajęcia, ruch, zabawa? Eee po co, na co to komu? Ale za to na apkach randkowych wypisują, czego by w łóżku nie zrobili (po pięciu minutach pisania xD). Zero oryginalności, każdy z nich myśli że jak zaproponuje lasce seks to ona rzuci się na niego i polecą w ONS. A po setkach takich
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jestem w stanie zrozumieć tych nieszczęśliwych ludzi na internecie, ale konfrontacja na żywo? Daj Pan Panie spokój.
Nie wiem jak teraz, ale mi się wydaje że jak ktoś ma na kogoś chrapkę, to wali na pysk bez ogłaszania tego jak odlotu na lotnisku Chopina.
Ale to normalne w internecie że anonimowo* można kogoś obrażać i nie ponosić konsekwencji.
Zazwyczaj w realnym świecie okazuje się że
@pyczasty: to w końcu obiłeś czy nie? Czy może trzeba się z tobą komunikować w innym języku bo widzę, że czytanie ze zrozumieniem po polsku to już za wysokie progi
@lofix: odrzucona homomiłość to katalizator najsilniejszych emocji
@NicolasLatifi: nawet nie. To tylko kanalizacja w internecie. To takie słodyszki tu się napinają, a potem jak wycieknie nagranie z nimi to Cię oblewa takie gorąco z żenady.
Tak samo było ze @Szkolnik.
Jak wrzucił te filmiki gdzie w slipach z bazaru gada jak po udarze, to aż mnie obszedł taki dreszcz krindzu i żenady. Tak samo gdy ten odklejeniec na zasiłku tańczył w
@lofix: do dziś nie mam odwagi nawet kliknąć w ten film, szkolna przy tym to pikuś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pyczasty: nie, nie pamiętam wafelku. Pokaż, ciekawy jestem tego nagrania.