Aktywne Wpisy
wojak150 +22
Historie które zapamiętam:
1. Imagine, Babiage, TVP
2. Turek na strzelnicy
3. Chłop się przebrał za babę w boksie x2
4. Niesamowite rekordy Aleksandry Mirosław i jedyne złoto
5. Siatkarze
1. Imagine, Babiage, TVP
2. Turek na strzelnicy
3. Chłop się przebrał za babę w boksie x2
4. Niesamowite rekordy Aleksandry Mirosław i jedyne złoto
5. Siatkarze
Blondynka34 +9
#nocnazmiana #slask #rozowypasek
Zastanawiam się czasem po co żyję, skoro jest coraz gorzej? Okazało się dziś że mój Kot ma skrzep w sercu, kilka dni temu zwolnili mnie z pracy gdzie zarabiałam 3400 na rękę a teraz pewnie będą chcieli mnie #!$%@?ć z mieszkania, a ja mając 2500 na koncie nie zaszaleję. Ale o co chodzi? Mieszkam w tym mieszkaniu ( kawalerka) kilka lat, kupiłam pralkę,
Zastanawiam się czasem po co żyję, skoro jest coraz gorzej? Okazało się dziś że mój Kot ma skrzep w sercu, kilka dni temu zwolnili mnie z pracy gdzie zarabiałam 3400 na rękę a teraz pewnie będą chcieli mnie #!$%@?ć z mieszkania, a ja mając 2500 na koncie nie zaszaleję. Ale o co chodzi? Mieszkam w tym mieszkaniu ( kawalerka) kilka lat, kupiłam pralkę,
Pytanko w kontekście zakupu #nieruchomosci na ul. Szczecińskiej w jednym z tych bloczków na końcu dzielni. Rok budowy - 1952 , więc myślę, że jeszcze nie wielka płyta, ale ciężko o jakieś konkretne info, a pośrednik nie wie. Co myślicie o takim ruchu? Bardzo mnie przekonuje bliskość lasu i spokój, bliskość SKM, a już niekoniecznie wąskie, troche rozkopane uliczki...
Rozpatruję jeszcze coś takiego, ale lokalizacyjnie gorzej, za to stosunkowo nowy blok: https://www.otodom.pl/pl/oferta/mieszkanie-dla-wymagajacych-loft-ID4n9NZ
możesz sprawdzić oferte po adresie.
Na Szczecińskiej może też Ci się trafić z czasem oferta zakupu garażu. Na pewno się przyda.