Wpis z mikrobloga

Witam mam mały problem z YT a mianowicie od jakiegoś czasu występują artefakty podczas odtwarzania filmów. Podczas gier czy przeglądania internetu problem nie występuje. Karta to RTX 3070. Ma ktoś tak samo lub jak sobie z tym poradzić. Nagrałem film to są ułamki sekund głownie 0:17 - 0:25
#komputery #pytanie #pytaniedoeksperta #youtube
Voytex - Witam mam mały problem z YT a mianowicie od jakiegoś czasu występują artefak...
  • 14
  • Odpowiedz
  • 0
@Necron: komp normalnie chodzi, jedynie od jakiegoś czasu zasilacz buczy przy włączaniu i chwile mysli zanim uruchomi się, może to ma związek nie wiem. Na wszelki wypadek mam nowy bequieta golda modularny ale siedzi w szafie od 2 tygodni i nie moge się jakoś wziąć za wymiane xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Necron: tylko YT i to nie zawsze czasem szaleństwo czasem w miare spokój, używam chrome, sprobowałem Firefoxa i nie było na razie ale musiałbym potestować więcej filmów
  • Odpowiedz
  • 0
@Voytex a przynajmniej to u mnie pomogło w Chrome. Chociaż glicze miałem też w apce steam'a na podstronie gry, gdy leciał film czy tam trailer. XD
  • Odpowiedz
  • 0
@Voytex To super! Sam kupiłem monitor w lipcu, i mi na YT się tak samo robiło. XD Granie w gry 5h bez przerwy? Jasne mordo. 5 minut filmik YT? Glitche hlip hlip. XD
  • Odpowiedz