Aktywne Wpisy

Grajox3 +12

SiewcaPatogenu +177
Przyplątał się do mnie pies. Brzydki jak ja #!$%@?ę. Szwendał się po okolicy i bawił się z moim psem od dłuższego czasu i dwa dni temu typ jak wracałam do domu po prostu wszedł jak do siebie i #!$%@?: daj mnie jeść. Wystawiłam mu miskę z żarciem na dwór i wyszedł, ale jak po godzinie sprawdziłam typ się zwinął w kłębek na ganku i poszedł spać. Wieczorem zaczął padać śnieg a typ
Używa ktoś z was ewetualnie z zamienników adapterów EF-EOS R i jest w stanie się wypowiedzieć?
#canon #fotografia
@puexam No właśnie widziałem takie opinie. Widziałem też takie, że przy adapterach np Meike potrafią się flary pojawić
Komentarz usunięty przez autora
Sprawdziłem 3 sklepy i Amazona w Niemczech i szukałem też w Holandii, Czechach, Francji, Skandynawii i Belgi. Nie znalazłem nigdzie niestety (może sytuacja się bardzo popsuła z dostępnością). Tzn. są, można dodać do koszyka itd. tylko przewidywany czas dostawy to zawsze 1-2 miesięcy.
Nawet ABfoto wyprzedało te adaptery, a narzucili sporą marżę, bo sprzedawali za 1600 zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://store.canon.pl/canon-adapter-mocowania-ef-eos-r-z-pierscieniem-regulacji/2972C005/
Zastanawiam się, czy to może być jakieś rozwiązanie problemu? Droższe, ale dostępne (chyba)