Aktywne Wpisy
ComFort +12
#motoryzacja #samochody #prawojazdy
Byłem ostatnio na wycieczce ze znajomymi. Ja kierowałem. Bardzo się mnie uczepili, że zawsze przed zmianą pasa odwracam głowę w bok, żeby sprawdzić martwy punkt. Próbowałem bez tego, ale co wtedy z martwym punktem? - u mnie w aucie jest gigantyczny - a kombinowałem już różne ustawienia lusterek.
Byłem ostatnio na wycieczce ze znajomymi. Ja kierowałem. Bardzo się mnie uczepili, że zawsze przed zmianą pasa odwracam głowę w bok, żeby sprawdzić martwy punkt. Próbowałem bez tego, ale co wtedy z martwym punktem? - u mnie w aucie jest gigantyczny - a kombinowałem już różne ustawienia lusterek.
Czy odwracasz głowę żeby sprawdzić martwy punkt?
- tak 72.5% (883)
- nie 27.5% (335)
eastbors +5
Polska XXI wiek...
Egzorcyzmu nie działają bo po pierwsze egzorcyści lubią fantazjować a po drugie nawet jeśli złapałby takiego sedim to dlaczego miałby mu powiedzieć prawdę nawet jak wchodzimy w te buty to czemu
No jasne że nie powie prawdy, tylko będzie ściemniał. Poza tym ciekawe że taki demon przyjdzie i opęta typa, a do walki z nim staje kapłan, zamiast anioł czy inny archanioł który ze swoją mocą raz dwa by go pokonał...