#hotelparadise Przypomnijcie mi proszę kto miał jeszcze tak żenujące odejście jak Szambolina? Tekst o żmijach to poleciał od Mariki do Elizy w rozmowie , ale przy pożegnaniu czy ktoś też tak się zapluł i zwyzywał innych. Gdzieś coś mi dzwoni...Dobra, lece po Bilobil ;)
@LingwistaWojownik: oczywiście że tak. Ale nie zmienia to faktu że była drama przy odejściu. I oczywiście Jay i Eliza na uber Pandorze, gdzie pultali się jak to mogli ich wyrzucić skoro oni tacy silni. Pamiętaj DEMOKRACJA
@psingwina: Gio to by się teraz przydał, szybko wyjaśnił by całe towarzycho. Swoją drogą to była ciekawa postać HP. Nigdy więcej się podobny nie trafił.
@dorota666: Rynsztok z wyzywaniem oprócz Szamboliny zrobiła jeszcze Basia w HP-AS. Były kłótnie, dramy jak np Płaczka z Elizą, ale nie było wyzywania. Obiektywnie we wszystkich edycjach nawet jak były kłótnie to bez wyzywania z wyjątkiem Szamboliny i Basi.
@psingwina: ja też go lubiłam bo się nie #!$%@?ł w tańcu xD "ty jesteś moja nagroda to masz ze mną siedzieć" czy coś w tym stylu. Był bezpośredni ale szczery i nieszkodliwy, trochę nieporadny przez problemy językowe także, szkoda mi było, że tak szybko się go pozbyli bo miał ogromny potencjał na dobre dymy
Swoją drogą to była ciekawa postać HP. Nigdy więcej się podobny nie trafił.
Były kłótnie, dramy jak np Płaczka z Elizą, ale nie było wyzywania. Obiektywnie we wszystkich edycjach nawet jak były kłótnie to bez wyzywania z wyjątkiem Szamboliny i Basi.