Aktywne Wpisy
maciul +35
czekaj czekaj XD oglądam właśnie film Buddy i czy on się wysprzęgla z tego że miał długi w wieku 19 lat i chciał sobie zapewnić lepsze życie wiec zrobił tą loterię ? ale jak to przecież kupił subaru i pożyczał znajomym i w call center robił ( ͡° ͜ʖ ͡°) ależ to się sypie wszystko
#famemma
#famemma
CezarK +20
a wy juz dostaliscie propozycje finansowa? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Myslal, ze ja polak robak i dam sie skusic na 300zl #famemma
Myslal, ze ja polak robak i dam sie skusic na 300zl #famemma
Chłop się żeni - zatem z tej okazji robimy #rozdajo !
Do wygrania pierścionek w kwocie do 3000zł #inflacja (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Pierścionek złoty próby 585 (do wyboru kolor kruszcu różowe, żółte i białe ) w okolicy 1.5-2g
Wzory przedstawimy w pw (właściwie nie ma rzeczy której nie damy rady zrobić ( ͡º ͜ʖ͡º))
W pierścionku osadzimy kamień który wygrany wybierze sam (okolice 0.5ct - tj. Akwamaryn, Topaz (Swiss / London Blue), Szmaragd, Ametyst, Biały Szafir czy inny Turmalin , Morganit, Cytryn, Oliwin, Granat, Czarny diament :))
Robimy biżuterię na zamówienie (przeważają pierścionki zaręczynowe które oferujemy w świetnych cenach, z rzemieślniczą precyzją i pasją do błyskotek, a stolica Maroka na #priv). Zdarzało się nam również realizować wykonanie customowych pierścionków w 48h od złożenia zamówienia.
Bardzo dziękujemy za zaufanie.
Zasady:
Wygrywa 1 osoba
Zielonki nie
Plusujemy ten wpis
Robimy losowanie i opublikujemy wynik w czwartek (14.09.2023) o godzinie ~14:00
Opcjonalnie: obserwuj nas - będziemy rozdawać kolejne!
ps. tu Nasza strona
ps2. Mamy też instagrama i fb
ps3. w sumie fajny tag - możecie obserwować #dbijou #zloterozdajo
#rozowepaski #zareczyny #pierscionek #bizuteria #rzemioslo #handmade #diamenty #slub #oswiadczyny #jubiler
Mi się przyda
@dbijou: a nauki przedmałżeńskie zaliczone ma?
@dbijou: Jak wygram to dorzucę drugie tyle ;)
A tak swoją drogą to gratulacje!