Wpis z mikrobloga

@Larsberg: no ja grałem i wszystko co tu piszą to prawda, ta gra jest giga syfem i może jak wyjdzie jakis wielki mod za 3 lata to bedzie sie oplacalo w to zagrac XD
  • Odpowiedz
  • 0
@Xela Ale kto normalny wystawia takie oceny? Przecież to ewidentny Review Bombing Soniarzy. Zresztą oni sami zapowiadali że to zrobią ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Larsberg: Wystarczy spojrzeć na steam, na miejsce gdzie naprawdę musisz kupić grę, żeby ją ocenić.
A nie jakieś stronki, gdzie dajesz ocenę bo masz tam konto
  • Odpowiedz
Tak sobie wmawiaj ¯\(ツ)/¯

@MePix: troche racji w tym co napisał jednak jest, z godziny na godzine oceny spadają jak gracze którzy sie nie rzucili na wersje premium ogrywają. Już jest 82% pozytywnych, było więcej. No i na xbox store średnia 3.2/5 - to też wina soniarzy i ludzi co nie grali?
  • Odpowiedz
Ocena 2 na xbox storze też jest wystawiana przez soniarzy?

@MePix: w starfiielda gra MILION OSÓB czym się pochwaliła bethesda, z czego tylko 100k na steamie, to chyba w miare logiczne że 10% największych psychofanów którzy wydali po 500zł za gre wystawi jej pozytywną ocene. A nawet tutaj już panuje rozłam spadło z 89% na 81% w 1dzień, więc za tydzien na steamie będzie podpis OCENA: MIESZANE
  • Odpowiedz