Wpis z mikrobloga

#hotelparadise

Bardzo nie lubię oceniać ludzi po wyglądzie i pierwszym wrażeniu ALE, ze pierwsze wrażenia już za nami to sobie pozwolę wyrazić swoje wątpliwości. Cały czas mam uczucie, ze ten papryk zamieszałka wyglądowo ani charakterologicznie do tego typu programu po prostu nie pasuje. Taki kuzyn patryś z czwartego rzędu w familiadzie co to interesuje się słabym filmem, dobra książką a kuzynkę to by za worek zimniokow sprzedał. Zamiast ze względu na slabe zainteresowanie soba ta rozmowę z Lucja przekuc na swoje korzyści to idzie farmazonic dookoła. Tak jakby chciał a nie potrafił. Śliski typ.
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Marianinio wiedząc jak działają zakompleksieni faceci to moim zdaniem on zdaje sobie sprawę że jest tam najmniej atrakcyjny i chciał kosztem Lucji zrobić z siebie zawodnika z którym warto się liczyć.. śliski typ jak mówisz
  • Odpowiedz
@Lolek1011: świetne spostrzeżenie + wydaje mi się ze on tez majac swiadomosc że jest raczej najsłabszym ogniwem, jeśli nie zrobi dram jakiś na sile to po prostu będzie zbyt irrelevant i wypadnie z gry
  • Odpowiedz
@Marianinio: o ile bardzo podoba mi się że nie ma być tak, że sami sterydziarze kafary, tylko są też inni..no ale pogodzimy się z tym że morda dużo robi, gdzie mu do Rocha skądinąd też szczupłego. Jednak wygląd w takich programach.. aż się słabo robi na megatruizm... ale jest niezbędny po prostu. On faktycznie jest jakiś taki pokraczny, pewnie w dużym stopniu nie jego wina, szacun że spróbował i uprawia
  • Odpowiedz