Aktywne Wpisy
stanley___ +46
źródło: 67mjs6.b03887.l
Pobierz
biedakwsiowy +6
#kiciochpyta jak to możliwe że mając ponadprzeciętne iq stwierdzone psychiatrycznie przy okazji diagnozy autyzmu mam problem z podstawową matematyką w liceum? testy iq matematyczne idą mi całkiem dobrze, wychodzą mi naprawdę spoko wyniki a na matmie zaćmienie umysłu. Myślałem żeby pójść sobie kiedyś na #politechnika no ale nie pójdę skoro nie kumam matmy. Jak myślicie, jak to możliwe że mając iq wyższe od przeciętnej mam problem z całkowicie przeciętną matematyką w 3

Jak Urbaś był w Sevilli najszybszym białym na 200m to mówił o tym cały lekkoatletyczny świat, jak Lemaitre jako pierwszy biały człowiek na świecie złamał 10s to mówił o tym cały lekkoatletyczny świat (i chyba ma nawet taką notkę na wikipedii), jak Kenderis zdobywał złoto olimpijskie to cały lekkoatletyczny świat mówił że został pierwszym białym dwustumetrowcem ze złotem od czasów prehistorycznych. Ba, jak Biniam Girmay wygrał etap na kolarskim Giro d'Italia to cały kolarski świat mówił o tym że został pierwszym czarnym zwycięzcą etapu Grand Touru.
Jak Swoboda stwierdziła że jest najszybszą białą na świecie, to wykopki spierdoksy dostały zwarcia XD
@OCIEBATON: tak, a tabela medalowa mistrzostw to nacjonalizm ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@cult_of_luna: na wikipedii podają, że to jednak Marian Woronin jako pierwszy biały człowiek zszedł poniżej 10 s.
EDIT: tak czy inaczej w lekkoatletcznym światku, w szczególności sprintu, "najszybszy biały" nie jest niczym szczególnie dziwnym, ani w żaden sposób czarnych nie poniża (raczej wywyższa, jako autorów nieosiągalnych dla białych wyników)