@wykoko: @blue-kejt @eurphie Ten typ nawet nie zdaje sobie sprawy, że tymczasowa "kariera" i chwilowa zwyżka zainteresowania jego osobą, może zostać dojechana do poziomu trawnika w ułamku sekundy.
@WhiskeyIHaze: no to tym bardziej, jak nie szukasz nikogo na stałe to możesz wybrać jakiegoś naprawdę atrakcyjnego faceta. A nie kasjusza, który nie jest w ogóle przystojny xd
@kolorowe_jarmarki: może nie jest w twoim typie. Jednym podobają się umięśnieni faceci innym ci przypominający wychudzone gwiazdy rocka po dwu miesięcznym cugu alkoholowo/narkotykowym. Plus on tam pisze, że mu się kasjo bardziej z charakteru/zachowania podoba.
@kolorowe_jarmarki: ciężko mi powiedzieć co ma w głowie osoba, która zapewne bierze estorgen i #!$%@? wie co tam jeszcze do tego xd dla mnie kasjo też jakimś przystojniakiem nie jest ale ja jednak wolę kobiety.
#famemma
Ten typ nawet nie zdaje sobie sprawy, że tymczasowa "kariera" i chwilowa zwyżka zainteresowania jego osobą, może zostać dojechana do poziomu trawnika w ułamku sekundy.
@kolorowe_jarmarki: on nie szuka męża
Plus on tam pisze, że mu się kasjo bardziej z charakteru/zachowania podoba.