Aktywne Wpisy
Pitex +2
Patrząc na komentarze pod znaleziskiem "Koniec kupowania YouTube Premium za bezcen. Google anuluje subskrypcje" jestem aż zdumiony polskim cebularstwem. Ja rozumiem, że czasem szkoda 60zł/mc za UHD na Netflix czy innych pokrewnych platformach, ale 26zł/mc za coś co człowiek faktycznie ogląda dzień w dzień niezależnie od urządzeń lub poglądów stwierdzacie, że każdy sposób na obejście systemu płatności jest godny pochwały? Postawcie sobie swój własny serwer z filmem 4k60fps który okaże
Co zrobić jak bocian puka w okno codziennie? (・へ・)
Koledzy Grzegorza Dauna zatrzymani #bekazkonfederacji
https://www.rmf24.pl/raporty/raport-wojna-z-rosja/news-rozklejali-materialy-promujace-grupe-wagnera-abw-zatrzymala-,nId,6962765
Zaraz się zleca konfiarze i stwierdzą, że to naruszenie wolności tych typów, bo ma kazdy moze mieć własne poglądy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Chca ich oskarzyc jeszcze o szpiegostwo.
Jedyne co im moga zrobic to kodeks wykroczen - zasmiecanie miasta.
200 zl grzywny.
Ale ida wybory.
@Odkamieniacz: przy odrobinie fantazji to też 142 par. 2 kk - do ośmiu lat garowania.
A uwierz mi, nie jest fajnie bycie ruskiem w polskim pierdlu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Major_Gross: grypsery już nie ma gamoniu
@Major_Gross: mówię, nie oglądaj już więcej symetrii bo to się robi wręcz żałosne.
@Not_Broken: nie wyjaśnisz, on ma 15 lat, obejrzał ze dwa filmy o gangusach i myśli że jest fajny.
Komentarz usunięty przez moderatora
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bo wiesz, głupio by było, gdyby się okazało że nie ma to nic wspólnego ani z Braunem ani z Konfederacją, a na przykład PiS chce tandetnym przedstawieniem pokazać, że skutecznie walczy z ruskimi szpiegami, a ty to wszystko łyknąłeś bo nienawidzisz opozycyjnej partii? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie nienawidzę, po prostu gardzę prorosyjskimi gównojadami z Konfederacji ¯\(ツ)/¯