Aktywne Wpisy

krzaczor93 +226
"By gospodarkę uzdrowić, wybieraj produkt krajowy" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jest straszne, że wystarczy aby jakiś Mark z US&A wyjął wtyczkę, a większość ludzi zostaje w zasadzie pozbawiona zdolności komunikacji przez Internet (co przy okazji obnaża też ich uzależnienie od tego medium).
#facebook #internet #socialmedia
Jest straszne, że wystarczy aby jakiś Mark z US&A wyjął wtyczkę, a większość ludzi zostaje w zasadzie pozbawiona zdolności komunikacji przez Internet (co przy okazji obnaża też ich uzależnienie od tego medium).
#facebook #internet #socialmedia

źródło: pobrane
Pobierz
maniek74 +361

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
#danielmagical #patostreamy
źródło: Zrzut ekranu 2023-07-18 163748 - siniak
PobierzTo jest prawa noga
A tu już jest na lewej xd
źródło: IMG_20230804_214008
Pobierza) ten z prawej nogi zagoił się
b) to jest ten sam i przeszło na druga nogę
@DarthZbuk To nie będzie siniak. Raczej jakieś odparzenia
źródło: FAF94EC0-BAC6-435E-8066-75B0AA61F705
PobierzNie wiem. Siedzi całymi godzinami w tym fotelu,wstanie na chwilę i spowrotem. Albo na łóżko i dalej noga na wyrze. Do tego z myciem problem,oszczania zalicza non stop. Jak się nie oszcza,to usiądzie na oszczany fotel jacy i się jakiś syf wdał. Już kiedyś się dziwiłem,że on w tym syfie żadnych zakażeń nie łapie
Przekaz im ten link co napisalem i jeden Mirek mnie poparl drugi nieswiadomy wyzwal od cymbala ;)
https://wykop.pl/wpis/72268889/a-temu-co-sie-w-noge-stalo-danielmagical#255508391
Mozesz im przekazac ze jak nie pojedzie na odtrucie do szpitala bo slabo sie czuje to niech ten Andrzej kupi im Heparegen na recepte ale jak poprosi w aptece to mu wypisza recepte bo jest taka mozliwosc jak lek jest potrzebny a aktualny stan zdrowia wymaga tego leku i nie