Aktywne Wpisy
Szarmancki-Los +145
Zawsze jak gram w gierki to robię to jednym schematem, mianowicie być jak najbardziej szlachetny i nie popełniać żadnych przestępstw, o ile to jest niezbędne fabularnie.
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
wfyokyga +214
Dobranoc
Nie przepadam za Tucznikiem, ale @Bezi77 zachował się jak typowy Janusz biznesu.
Walka się nie odbyła z powodu jego przeciwnika, więc Mrugała powinien normalnie dostać wypłatę, lub jakiś jej procent (75-80%), tak jak jest to np. w KSW. On się wywiązał z kontraktu, brał udział w promocji gali i konferencjach oraz stawił się do walki, tylko przeciwnik uciekł.
Takimi frajerskimi zagrywkami ala januszex gardzę bardziej, niż tucznikiem.
#danielmagical #famemma #primemma
Nie zebym kogokolwiek bronił, ale dziwi mnie zawsze jak łatwo ludzie wydają osądy nie znając wszystkich faktów.
Promował galę, był na konferencjach, był na ważeniu, stawił się w dniu gali i był gotowy do walki.
Co jeszcze może wymagać od niego organizacja MMA?
No tak się składa, że Mrugała był gotowy do wyjścia do walki. A to, że cios uciekł tuż przed galą, to nie jego wina.
Przecież Bezrąk sam tutaj opisywał całą sytuację oraz w wywiadach po gali. To co napisałem to jest czysto teoretycznie, jeśli faktycznie Bezrąk nic mu nie wypłacił za walkę. Wcale mnie to nie zdziwi, bo w wywiadach na pytanie o wypłatę dla mrugały powoływał się na zapisy w umowie, ale nie odp konkretnie czy i ewentualnie ile zostanie wypłacone.
@Rybsoonswdk: to nie jest TYLKO po obejrzeniu filmu magikała. Bezrąk sam napisał, że nie wypłacili mu hajsu, bo nie miał w umowie, że dostanie hajs bez odbytej walki. I będą się tłumaczyć złamaniem jakiegoś gównianego zapisu w umowie typu uderzenie Ciota
Jak chcesz, żeby było tak jak mówisz, to nie będzie ŻADNYCH dymów na konferencjach, bo im mogą #!$%@?ć z tego powodu hajs
@Rybsoonswdk: bo nie wiadomo czy o to chodziło. Ale poprzednie osoby które zgłaszały zażalenia mówiły, że im nie wypłacali hajsu przez takie pierdoły
@Papileo: nie mówił tak. powiedział, że ŁUKASZ będzie zadowolony z kwoty jaką otrzyma