Wpis z mikrobloga

#bekazlewactwa #bekazkonfederacji #neuropa #konfederacja #polityka

CHCĘ JEDEN PRZYKŁAD ATAKU PLATFORMY NA KONFEDERACJĘ! PROSZĘ WAS O TO!

Tylko żeby ten atak był rzeczywiście atakiem a nie na przykład zwykłym, rzeczowym odniesieniem się do słów konfederaty. A poniżej wyjaśnienie tej prośby :

Czemu zwolennicy konfederacji na wykopie tyle piszą tyle prostych do zweryfikowania kłamstw? Albo inaczej, czemu zwyczajnie kłamią i manipulują?

Przykład z dziś, poprosiłem jednego zwolennika konfederacji o wskazanie przykładu ataku platformy na konfederację. No ponoć są atakowani, sam tak twierdzi więc skoro są atakowani, domyślam się że w mediach, więc pewnie jest jakiś link do tych mediów i można taki atak odszukać i udokumentować? No ok, dwa razy mi odpisał, zignorował kolejną prośbę o wskazanie jakiegoś przykładu, trudno. I wiecie co? Zarzucił mi manipulację i kłamstwo (nie potrafił wskazać ani manipulacji ani kłamstwa) a na koniec zapowiedział że będzie przeglądał moje wypowiedzi i pod nimi postował mój komentarz:

Ja spotkałem się z manipulantami i kłamcami tylko ze strony zwolenników konfederacji

Który faktycznie jest nieprawdą i przepraszam za niego, poniżej sprostowanie:

Ja spotkałem się z manipulantami i kłamcami tylko ze strony zwolenników konfederacji, pisu, osób popierających ruski reżim i pewnego kolarza którego nie wymienię z nicku.
  • 5
  • Odpowiedz
  • 0
@albo_wutka_albo_buk: no dziękuję. Mamy tu Donalda Tuska który mówi o piątce Mentzena. Pośrednio odwołuje się tu do jego słów. Nie widzę tu ani ataku ani manipulacji czy kłamstwa a jedynie odniesienie się, dość rzeczowe, do tych słów. I to odniesienie ma poparcie w rzeczywistości bo rzeczywiście takie hasła pojawiają się od ruchu narodowego który jest bez wątpienia częścią konfederacji. Wskażesz dokładnej gdzie tu jest atak?
  • Odpowiedz