Aktywne Wpisy
wfyokyga +185
Okazało się, że dam radę przejść parę metrów bez kul. Coś się naprawiło, nie potrafię tego wytłumaczyć xD Oczywiście kuleje, inaczej nie da rady. No ale teraz mogę sobie coś przynieść, bo ręce wolne. W sumie zajebiste to było uczucie, taka wolność, duma i coś jeszcze, nie wiem. Nie będę odpowiadać na żadne pytania, piszę bo chciałem się pochwalić moim sukcesem hehexd Szkoda że w głowie dalej burdel, widocznie nie można mieć
Oto 5 polecanych romantycznych filmów, w tym "Jak pozbyć się faceta w 10 dni":
"Pamiętnik" (2004): Poruszająca historia miłosna o młodej parze rozdzielonej przez społeczne oczekiwania, która po latach odnajduje się ponownie.
"Duma i uprzedzenie" (2005): Na podstawie klasycznej powieści Jane Austen, film opowiada burzliwą historię między Elizabeth Bennet a panem Darcy'm.
"Jak pozbyć się faceta w 10 dni" (2003): Komedia romantyczna o kobiecej misji przepędzenia faceta w zaledwie 10 dni.link
"La La Land" (2016): Nowoczesny musical, który opowiada historię aspirującej aktorki i jazzowego muzyka, którzy #!$%@?ą się w sobie, podążając za swoimi marzeniami w Los Angeles.
"Wieczne światło czystego umysłu" (2004): Niezwykły i zmuszający do myślenia film o parze, która poddaje się procedurze wymazywania wspomnień o swoim nieudanym związku, tylko po to, aby odkryć na nowo swoją miłość do siebie.
"500 dni miłości" (2009): Niekonwencjonalna romantyczna komedia, która bada nieliniową podróż młodego mężczyzny, gdy wspomina swoje relacje z Summer, kobietą, w którą uważał za swoją bratnią duszę.more
Komentarz usunięty przez autora Wpisu