Aktywne Wpisy

Meanwhile_ +36
macie w mózgu zmiany od samotności?

Krupier +172
Jestem na prawdziwej polskiej wsi (latarnie gasną po 23) i właśnie przyjechał sklep. Jest w pytę. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Pozdrowienia dla tagu #ogrodnictwo
#polska #czujedobrzeczlowiek #wies
Pozdrowienia dla tagu #ogrodnictwo
#polska #czujedobrzeczlowiek #wies
źródło: 1000009268
Pobierz

Tak nawiasem to ten kanał na twiterze #szczepimysie@szczepimysie dobrze przypomina jaki to był festiwal żenady i propagandy:
Dlaczego Cezary Pazura się zaszczepił❓
"Marzę, by pójść do kina, kupić sobie popcorn i popatrzeć na duży ekran razem z innymi ludźmi, całą rodziną."
Więcej o korzyściach ze szczepienia Cezary Pazura mówił w wywiadzie dla
https://twitter.com/szczepimysie
#szczepimysie #koronawirus #covid19 #bekazcovidian #cringe
źródło: E16lmJcWUAYW7hB
PobierzA jak już wspomniałeś o tym klaunie Pazurze to w zeszłym tygodniu pisał:
@Pieniek1991:
lewacka hipokryzja? stare znałem :)
A nie licząc ludzi to dla mnie jeszcze praktycznie przepadł Mc Donald's za te rakowe reklamy "zakładamy maski" i za w-------e cen obecnie także. I owszem, większość firm też tak zrobiła ale mak mam wrażenie że zarówno
Pazura to już całkowicie poleciał wciskając starszym ludziom garnki. Ha tfu.
źródło: Maxthon Snap20230711122749
PobierzPieką dupska co xD bo się okazało że szury miały racje, a wy byście chcieli już zapomnieć, że was tak wyruchali bez mydła xD
@jinnoman: no nie bardzo xD
Muszę cię zmartwić ale on to typowa opozycja kontrolowana bo z jednej strony powiedział Nie a z drugiej zainwestował gruby hajs w leki na COŚ19 i dzięki temu antyszczepy biorą to samo co jest w szprycach covidowych
Niestety żyjemy w czasach w których posiadanie jakichkolwiek autorytetów jest bardzo niebezpieczne
O jakich lekach mowa?
https://www.theguardian.com/sport/2022/jan/19/novak-djokovic-stake-biotech-firm-quantbiores-covid
I podaje to Reuters który należy do Rodtschildów a to ci sami co ostatnio OSOBIŚCIE się wypowiedzieli o sounds of freedom Jima Cavizela
Także to taki sam autorytet jak Pazura Małysz czy Kubica z ostatniejprostej
Transhumanistyczny śmiech na sali
źródło: B7E0A9F1-8D9F-4D9C-99A8-541EDCDB0926
PobierzJak napisałem wyżej : dzięki niemu antyszczepy przyjmą szpryce w innej postaci
To tak jak np Żółte kamizelki które de facto były stworzone przez służby i dlatego każdy protest przeciwko Systemowi jest częścią systemu ¯\(ツ)/¯
Jeszcze nie przyjmują, bo żadnego produktu nie ma z tej firmy. Raczej wygląda, że zmarnował pieniądze.