Aktywne Wpisy
lologik +25
Czekam na pierwsze laptopy ze Snapdragonem X. To może być w końcu rewolucja dla osób, które chcą mieć małe, mobilne urządzenie do montażu filmów np. pod Youtuba w 4k i do zabawy w Stable Diffusion. Jeśli to osiągnie wyniki podobne do przeciętnych desktopowych kart graficznych w montażu i AI, może być mała rewolucja:
-nie musisz kupować budy PC z wielką kartą graficzną
-nie musisz kupować laptopa z RTXem za 15k i
-nie musisz kupować budy PC z wielką kartą graficzną
-nie musisz kupować laptopa z RTXem za 15k i
Tak nawiasem to ten kanał na twiterze #szczepimysie@szczepimysie dobrze przypomina jaki to był festiwal żenady i propagandy:
Dlaczego Cezary Pazura się zaszczepił❓
"Marzę, by pójść do kina, kupić sobie popcorn i popatrzeć na duży ekran razem z innymi ludźmi, całą rodziną."
Więcej o korzyściach ze szczepienia Cezary Pazura mówił w wywiadzie dla
https://twitter.com/szczepimysie
#szczepimysie #koronawirus #covid19 #bekazcovidian #cringe
A jak już wspomniałeś o tym klaunie Pazurze to w zeszłym tygodniu pisał:
@Pieniek1991:
lewacka hipokryzja? stare znałem :)
A nie licząc ludzi to dla mnie jeszcze praktycznie przepadł Mc Donald's za te rakowe reklamy "zakładamy maski" i za #!$%@? cen obecnie także. I owszem, większość firm też tak zrobiła ale mak mam wrażenie że zarówno wybił
Pazura to już całkowicie poleciał wciskając starszym ludziom garnki. Ha tfu.
Pieką dupska co xD bo się okazało że szury miały racje, a wy byście chcieli już zapomnieć, że was tak wyruchali bez mydła xD
@jinnoman: no nie bardzo xD
@El_Trufel: w Polsce zniewolenia nie było, a nawet jak okazjonalnie były lockdowny, to nielegalne
P.S światła Szwecja, gdzie nie zamkneli gosodarki, miala podobne probleemy, co reszta krajow.
Muszę cię zmartwić ale on to typowa opozycja kontrolowana bo z jednej strony powiedział Nie a z drugiej zainwestował gruby hajs w leki na COŚ19 i dzięki temu antyszczepy biorą to samo co jest w szprycach covidowych
Niestety żyjemy w czasach w których posiadanie jakichkolwiek autorytetów jest bardzo niebezpieczne
O jakich lekach mowa?
https://www.theguardian.com/sport/2022/jan/19/novak-djokovic-stake-biotech-firm-quantbiores-covid
I podaje to Reuters który należy do Rodtschildów a to ci sami co ostatnio OSOBIŚCIE się wypowiedzieli o sounds of freedom Jima Cavizela
Także to taki sam autorytet jak Pazura Małysz czy Kubica z ostatniejprostej
Transhumanistyczny śmiech na sali
Jak napisałem wyżej : dzięki niemu antyszczepy przyjmą szpryce w innej postaci
To tak jak np Żółte kamizelki które de facto były stworzone przez służby i dlatego każdy protest przeciwko Systemowi jest częścią systemu ¯\(ツ)/¯
Jeszcze nie przyjmują, bo żadnego produktu nie ma z tej firmy. Raczej wygląda, że zmarnował pieniądze.