Aktywne Wpisy
grzes1290 +359
#alkoholizm
Dziś wstałem przed 6, sporo przed moją kobietą. Od tygodnia jestem suchy. Pojawiły się natrętne myśli, żeby iść na dwór, mojej powiedzieć, że idę do auta i do śmietnika, a w miedzyczasie pójść do żabki po 200 koloru. Jakoś wytrzymałem, bo wstała około 8. Gdyby pospała jeszcze trochę, to pewnie byłbym już po tym 200. Zjedliśmy śniadanie i ja dalej walczę ze sobą.
Dziś wstałem przed 6, sporo przed moją kobietą. Od tygodnia jestem suchy. Pojawiły się natrętne myśli, żeby iść na dwór, mojej powiedzieć, że idę do auta i do śmietnika, a w miedzyczasie pójść do żabki po 200 koloru. Jakoś wytrzymałem, bo wstała około 8. Gdyby pospała jeszcze trochę, to pewnie byłbym już po tym 200. Zjedliśmy śniadanie i ja dalej walczę ze sobą.
sonig +117
Jadę dzisiaj na spotkanie, jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności sparowało mnie z laską, która mieszka jakieś 5h ode mnie. Tak dobrze nam się rozmawiało, że postanowiliśmy się w końcu spotkać w połowie drogi. Pomimo tej dużej odległości coś mi podpowiada, że powinniśmy się zobaczyć. Już nawet nie chodzi o to, czy to randka i czy coś z tego będzie, nie myślę o tym, po prostu jestem bardzo ciekawy jaka ona jest na żywo
Ja p------e jaki syf.
Kupiłem 8 butelek. (╥﹏╥)
#pepsi #slodziki #sukraloza #zalesie
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Może przynajmniej oduczę się pić tego gówna.
@fff112: z tego co kojarzę to już dobry rok 0,5L i 1L są tylko "mieszane".
@SzycheU: szkoda, że dla klienta cena tylko w
Jest wersja 11g cukru, ale jest też 7g cukru + słodziki.
Producent chyba też wychodzi z takiego założenia, że ludzie nie zauważą różnicy, skoro nawet nie ma na etykiecie wzmianki o tym (poza składem).
@pherseus: A dokładniej:
Kwas fosforowy oraz jego sole i estry pełnią ważną rolę buforową w płynach ustrojowych, energetyczną (bezwodnikowe wiązania wysokoenergetyczne, np. w ATP i fosfokreatynie) oraz regulatorową (fosforylacja lub defosforylacja białek uaktywnia je
It's over dla Pepsi, niech zdychają.
Najpierw kupiłem na test Freeway Colę w Lidlu, ma mniej cukru, ale też nie ma słodzika i smak jest na prawdę spoko, polecam. Pepsi mogło iść podobną drogą, może smak też by się zmienił, ale przynajmniej nie miałbym posmaku jakiegoś chemicznego gówna.
No, a jeszcze trochę później odkryłem też w Lidlu
Tym Tymbarkiem przypomniałeś mi, że pierwszy w tym to chyba był Tarczyn. Pamiętam jak lata temu kupiłem swój ulubiony smak i długo nie rozumiałem czemu smakuje tak c-----o, bo nie od razu skumałem, że to smak słodzika. Teraz te Tarczyny, Tymbarki i inne Hortexy ze słodzikiem smakują jak te ohydne Caprio w kartonie 20 lat temu xD