Wpis z mikrobloga

Byłem dzisiaj na rowerowym patrolu po miescie i zdaje raport
ogolem tak maly ruch na miescie a fajna pogoda na bluze i np krotkie spodenki ja tak smigalem na rowerku i bylo idealnie, co zauwazylem, oskary zawsze w malych stadach czy to bylo czuc ziolo czy stali przy furach typu bmw/audi (oski alert?) takich w miare swiezych 2014+ mysle

julki osobno poza paroma wyjatkami jednak to co zauwazylem kazda miala na sobie kombo bluza/bluzka i spodniczka taka dlugosci powiedzmy 10cm za poslad plus minus czyli jakby zawialo to by bylo widac, wiadmo gdzie szly i dlaczego tak ubrane eh

2 pary z bluzami kibolskimi typu seba i karynka

2 pary takie zwykle chlopaczek i dziewuszka licealna milosc itd

a takie postacie npc jak starsze kobitki wychodzace ze sklepow czy panowie z brzuchem wiekszym niz ja to nie licze ich pomijam tam nigdy nic szczegolnego

i jedna fajna sprawa byla szla pani z psem takim co byl nawet nie wielkosci mojego przedramienai no nie wiem czy wrobel nie bylby za duzym pokarmem dla niego i mial kaganiec zalozony no komicznie to wygladalo

i jeszcze na sam koniec duzo razy bylo tak ze jechalem i czulem wzrok kogos na sobie odpowiadalem siema i od chlopow dostawalem czesc hej siemanko a kobity nie, patrzyly sie mi wrecz w dusze ale morda w kubel jak on mial czelnosc cos powiedziec do pani XD
#przegryw
Many42 - Byłem dzisiaj na rowerowym patrolu po miescie i zdaje raport
ogolem tak maly...

źródło: 353797542_188515500843627_3672006332836118615_n

Pobierz
  • 1
  • Odpowiedz