Aktywne Wpisy
sylwia-rasch +77
Prosze o natychmiastowe interweniowanie
W przypadku braku interwencji ,pozwe Wykop.pl .Nie wydalam zgody na podawanie moich danych ani mojego zdjecia .Zostalam tu obrazona a moje biurio zostalo narozone na utrate klientow przez Waszych uczestnikow.Jesli Panstwo nie zareagujecie podaje sprawe do sadu .Moj adwokat wspomnial o odszkodowaniu 500.000 i wzwyz.Zadam reakcji i natychmiastowego usuniecia wpisu narazajacego moja osobe na szykany.Wszystkie osoby komentujace i obrazajace mnie dostana rowniez pozwy.Radze komentujacym usuniecie wpisu a Portalowi
W przypadku braku interwencji ,pozwe Wykop.pl .Nie wydalam zgody na podawanie moich danych ani mojego zdjecia .Zostalam tu obrazona a moje biurio zostalo narozone na utrate klientow przez Waszych uczestnikow.Jesli Panstwo nie zareagujecie podaje sprawe do sadu .Moj adwokat wspomnial o odszkodowaniu 500.000 i wzwyz.Zadam reakcji i natychmiastowego usuniecia wpisu narazajacego moja osobe na szykany.Wszystkie osoby komentujace i obrazajace mnie dostana rowniez pozwy.Radze komentujacym usuniecie wpisu a Portalowi

phaxi +38
nie kupujcie tego
wszystko jest male i drogie
bitesy sa slabe
blu czis nie jest taki jak dawniej
pozdrawiam
wszystko jest male i drogie
bitesy sa slabe
blu czis nie jest taki jak dawniej
pozdrawiam
źródło: 1000062219
Pobierz

Czy moje szansę na nauczenie się samemu od podstaw jakiegoś języka programowania są wysokie czy potrzebne są jakieś kursy?
Jaki język warto wybrać słyszałem o c++ ale nie wiem czy to dobry wybór dodam że fajnie by było jakby nie był to mega ciężki język i dałoby się znaleźć pracę w sferze danego języka.
Skończyłem niedawno technikum tylko że na zupełnie innym kierunku niż informatyk/programista, nie planuje iść na studia więc jeśli nauczę się języka i będą już umiał te podstawy żeby dostać się do pracy to czy bez studiów i bez zawodu informatyka/programisty w ogóle ktoś mnie przyjmie.
#programowanie
@NBAOdd: jeśli jesteś tak zdolny jak moja babcia, to szanse są zerowe.
IMO najlepiej JavaScript z jakimś frameworkiem typu React albo Angular (+ ogarnięcie TypeScripta), ewentualnie Java lub Python
Zbliża się era AI.
Będzie Ci trudno bez wiedzy, kierunkowego wykształcenia i praktyki.
Chyba, że jesteś wybitnym samoukiem w tym temacie to może wtedy jeszcze masz szansę.
Jak zaczynasz od zera to możesz nie podołać.
Jak chcesz iść w programowanie to samo c++
@Uddhx: Tak jak rok Linuxa (na desktopach) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Uddhx
Strzelam, że piszesz to z takim optymizmem bo siedzisz w branży i zwyczajnie podświadomie wypierasz to, że czasy programistów są już policzone i szanse będą mieć tylko najlepsi?
3 lata temu nikt by nawet nie powiedział, że powstanie coś takiego jak czat gpt, a jednak powstało.
Czy nie byłoby łatwiej się z tym pogodzić zamiast zakłamywać rzeczywistość?
2-3 lata? czy szybciej?
Za 5 lat nie poznasz tego rynku. Wtedy próg wejścia w programowanie będzie już nie do osiągnięcia dla człowieka.
Tak będzie taniej i szybciej czyli pod każdy względem lepiej z punktu widzenia pracodawcy.
Integracja ludzkiego życia z AI zacznie następować wykładniczo bo zwyczajnie będzie można zarobić/zaoszczędzić na tym zbyt duże pieniądze.
Programowanie to praca która może być w bardzo niedalekiej przyszlosci w pełni zautomatyzowana.
Jeżeli wykonujesz pracę która może
Mozemy dojsc do sytuacji, w ktorej kazdy z
@kropidlak: Po prostu rynek programistów w obecnej formie istnieje dalej często niezmieniony siłą rozpędu. Chodzi o to,