Wpis z mikrobloga

#famemma Dobra trzeba zrobić podsumowanie i pokazać hipokryzje tych "goats" na czele z bomblem i lesnym dziadem .... nikita to patuska łasa na zasięgi i pewnie do końca nie zbyt zdrowa psychicznie z tym sie kazdy zgodzi promowanie jej przez kogoolwiek to patola. Ale jak boxdel promuje dzifke no bo jak taka laske nazwać która wystepuje w goats i pierwsze co robi to pokazuje cycki i pozniej na tej "kontrowersji" robi sobie kariere a wielki boxdel nawet ja zaprasza na aferki to juz ok? taką laske juz mozna promować ... albo nasz wielki druid obronca internetu przyjazni sie z najwieksza patuska fagata zaprasza ja na live broni jej przed kazdym .... a do tego probuje poderwać na gadki z podstawówki?? to tez ok i ona moze byc na imprezie nawet dali jej zaspiewać tą swoja gowno nute XD
  • 4
@basilur: Oczywisciie ze zaslugują na #!$%@? , ale dla mnie jeszcze bardziej zaslugują te osoby co te szmatki promują a robią z siebie jakis influencerow z zasadami na czele z wardęgą , no #!$%@? jak można umoralniać internet robić dramy takiej wersow za logo a dzien pozniej siadac na live z Fagatą , boxdel wcale nie lepszy
@proof09: obawiam się że oni przez swoja pozycję w internecie są bezkarni, powinni być jechani już za to jak polecieli w #!$%@? z wyrzuceniem błońskiego, a odcinek z fagatą to już w ogóle powinien być cancel.. do tego #!$%@? że ten skręcający z żenady i nieśmieszny (chyba że masz humor izaka) content randkowy to tylko tak na start jako eksperyment a założę się że będą to nagrywać jeszcze długo bo na