✨️ Obserwuj #mirkoanonim Ale mam beke z korwina ( ͡°͜ʖ͡°) a konkretnie z tego mema co któryś wykopek zrobił "korwin wyrwany z kontekstu" XD przecież to się nadaje na jakiś film, w którym by puszczano korwinowe głupoty, a na wyjaśnienie teksty kuców, to nawet na yt można zrobić przy pomocy AI. Wykopki by podbiły wyświetlenia by dotarło to do większego grona, a może nawet do samego korwina. Jakby chłop zobaczył, że się z niego ludzie śmieją, to może by sie ogarnął i przeprosił za te wszystkie głupoty, które wygadywał i odszedl z polityki
@mirko_anonim: z tym że Korwin już jest mało istotny, teraz w tym cyrku są znacznie ale to ZNACZNIE gorsze jednostki które nie są tak "pseudo logiczne" jak tzw. Krul, z którego można było się przynajmniej pośmiać, czasami nawet i z nim ponieważ pan Janusz był dość błyskotliwy i kompletnie mnie nie dziwi że jak byłem młodszy to podobało mi się to co mówił i jak "ora lewaków" - teraz stery przejęły
Ale mam beke z korwina ( ͡° ͜ʖ ͡°) a konkretnie z tego mema co któryś wykopek zrobił "korwin wyrwany z kontekstu" XD przecież to się nadaje na jakiś film, w którym by puszczano korwinowe głupoty, a na wyjaśnienie teksty kuców, to nawet na yt można zrobić przy pomocy AI. Wykopki by podbiły wyświetlenia by dotarło to do większego grona, a może nawet do samego korwina. Jakby chłop zobaczył, że się z niego ludzie śmieją, to może by sie ogarnął i przeprosił za te wszystkie głupoty, które wygadywał i odszedl z polityki
#heheszki #korwin #bekazkorwina #oswiadczenie #bekazkonfederacji #bekazkucy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tu masz wypowiedz jak mówi, że putin zgwałcił łukaszenke: https://youtube.com/shorts/zrZ4Vxf7OoU?feature=share3 XD
Kto normalny w taki sposób formułuje zdania? Co on ma z tym gwałtem? Jest gwałcicielem, że tam nagminnie używa tego słowa?
Nie róbmy z młodzieży debili. Trzeba być niepełnosprawnym żeby go popierać, albo trollem, albo mieć braki w wiedzy ogólnej, przecież