Aktywne Wpisy
wscieklizna_irl +68
SzycheU +174
Wróciłem właśnie z badania bolącego jądra o którym informowałem w tym wpisie https://wykop.pl/wpis/73512965/za-tydzien-ide-do-urologa-sprawdzic-czemu-mnie-jaj
Nie spodziewałem się, że tyle osób to będzie obchodzić xD Ta strona jest niesamowita 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Jak widać na zdjęciu karty, którą otrzymałem wszystko jest w porządku. Było robione usg nerek, jajek i okolicy i wszystko jest w normie.
Skąd więc ból? Lekarz stwierdził, że wynika to z obciążenia dolnej części kręgosłupa
Nie spodziewałem się, że tyle osób to będzie obchodzić xD Ta strona jest niesamowita 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Jak widać na zdjęciu karty, którą otrzymałem wszystko jest w porządku. Było robione usg nerek, jajek i okolicy i wszystko jest w normie.
Skąd więc ból? Lekarz stwierdził, że wynika to z obciążenia dolnej części kręgosłupa
pierwszy jedyny raz powiem, że zazdroszcze grubasowi. ile człowiek musiał się narobić żeby poruchać w młodości. a teraz dzięki fejmu smalcowi same wskakują na obsraną knage. gdyby on dodał troche wyglądu do siebie i nie miał FASA to mógłby trzepać małolaty w ilościach wręcz hurtowych. teraz rozumiem, że fejm ma jednak kilka mocnych stron, nie osiągalnych dla szaraka
człowiek już nie ma tylu znajomych, nie chodzi się na żadne popijawy, nie ma jak poznawać nowych ludzi.
w pracy wszystkie kobiety w podobnym wieku już zajęte. Na uczelni to samo.
szkoda gadać
Możecie iść tak samo do burdelu taka sama satysfakcja ruchać w burdelu jak ruchać tępe cipy