Wpis z mikrobloga

#5 Błazenmen. Nie chciałem go zaliczać do głównych postaci uniwersum, bo jest nijaki, jednak chcąc być rzetelnym muszę to niestety zrobić, w końcu nie każdy robi 50 000 akcji w trochę ponad rok. Może trollować, ma dupochron w postaci moderacji a jedyne co potrafi z siebie wydusić to brrrrrr Rosja khyyyyy kacapki onuce patykami pfffff walczą. Posiada wiele multikont, styl pisania nie zostawia wątpliwości.

Ma specyficzny sposób pisania, jakby 5 latek dorwał się do komputera ojca. Próbował wyłudzać zdjęcia dowodów tożsamości na PW i tagu od innych postaci uniwersum(moderacja akceptuję takie praktyki, ciekawe zjawisko). Co ciekawe wrzucał zdjęcia swojego paszportu by zachęcić do tego innych. Niskie IQ, irytująca postać. Często atakuje Polskę, Polaków, zwłaszcza rolników. Niestety neuropek. W komentarzu bonus.

#uniwersumukrainapostacie
A.....n - #5 Błazenmen. Nie chciałem go zaliczać do głównych postaci uniwersum, bo je...

źródło: IMG_20230523_172409

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
Obiekt uciekł z uniwersum i stalkuje mnie, jednocześnie nie rozumiejąc definicji słowa Przecież ani go nie wolałem ani nie użyłem znanych tagów, ten ma 8 godzin, zwyczajnie prześladuje mnie. Nie można kogoś stalkować jeśli rzuca zdjęciami swoich zdjęć tożsamości na prawo i lewo.Niestety niskie IQ nie pozwala mu tego zrozumieć. Raczej chory nie jest, głupota to nie choroba

Przypuszczam, że to kolejna próba prowokacji lub kolejna odsłona przekrętu na wnuczka w wersji
  • Odpowiedz
@Aquamen: postać #5 ma do mnie pretensję, że zgłosiłem znalezisko w którym podał dzieci w dwuznacznych sytuacjach. Uwaga podał je od samego Panasiuka, zasłaniając się znowu "wyższym dobrem" bo on chciał tylko zbanować Panasiuka, a teraz twierdzi, że to wykop zrobił. Okropne jak postać #5 nabija wyświetlenia temu świrowi, okropne jakie treści wrzuca od niego na ten portal i jeszcze śmie mieć pretensje, że ktoś nie chce takich rzeczy widzieć na
  • Odpowiedz