Aktywne Wpisy
Noicozezebowniemam +150

BrakWolnegoLoginu +1112
Laska z ktora sie umawialem od 4 miesiecy wysmiala mnie bo pojechalem z ojcem lvl 63 do Biskupina. Ja sam mam 28 lat i wracalem specjalnie do rodzicow zeby z nim na ten festyn pojechac, bo ojciec interesuje sie historia i zabieral nas na kazdy co roku. Powiedzialem jej, ze jak smieszy ja moja relacja to ma palic wroty. #rozowepaski #zwiazki #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow
To że w interesie Polski jest pomoc Ukrainie i sojusz z nią, jak i zwykła ludzka przyzwoitość nakazuje stanąć po
@R2D2_z_Sosnowca: Zdanie piętnastokrotnie złożone. Bez interpunkcji.
To jak to taki problem mały to czemu ukraincy zamiast przeprosić udają ze njic nie było?
Pewnie myślisz, że bierzesz udział w wojnie informacyjnej tu na wykopie.
@R2D2_z_Sosnowca: i Polakami. No i kolonizowali Ukraine. #teamdenmark
i jeszcze Prusy i Krzyzacy sie mordowali z Polakami, wiec wedlug wspolczesnej terminologii by mozna powiedziec ze Polacy z Polakami.
Z ukrami
Nie jestem ukrofilem tylko historykiem i nie oczekuję, że ukraińcy mają nam #!$%@?ć korniszona w ramach przeprosin tylko mogli by kurde raz się przyznać do winy i przeprosić. RAZ. Ale mają nad w dupie tak jak z przypadkiem śmieci vel. zboża.
Ja wiem, że tu się często przypomina, że nawet kacap pozwolił na pomnik w Katyniu, ale ja nie potrzebuję nawet monumentów tylko jednego #!$%@? PRZEPRASZAMY. Jeszcze mnie na świecie nie