Aktywne Wpisy

masternodeBTC +317
Wskaż przedmiot/usługę/czynność, która w ostatnim czasie poprawiła na jakiejkolwiek płaszczyźnie w Twoim życiu komfort/bezpieczeństwo/zdrowie/prywatność itp.
Od ponad 3 lat rozmawiamy na tym tagu o wszelkich usprawniaczach życia. W skrócie: polecasz rzeczy które udało Ci się wprowadzić do swojego życia z tytułowego pytania a w komentarzach nawiązujemy dyskusje z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy plusuje w komentarzach rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów z polecenia. Podziel się swoimi pomysłami w komentarzu i obserwuj tag #mirekmasterclass który zrzesza już ponad 5200 osób.
Dzisiaj moje odkrycie z ostatnich miesięcy a zakupu dokonałem oczywiście z Waszego polecenia:
Air Fryer – Wiem, że wielu z Was używa już od dłuższego czasu ale w moje ręce wpadł jednak dopiero w ostatnich miesiącach i trudno zliczyć mi zalety korzystania z tego urządzenia. „Mini-piekarnik z mega termoobiegiem” pozwoli nie tylko przyrządzić jedzenie zużywając dużo mniej energii niż zwykły piekarnik ale faktycznie jedzenie z niego po prostu smakuje lepiej. Dodatkowo jeżeli do tej pory mieliście w zwyczaju smażyć coś na patelni a da się to przyrządzić w air fryerze to i Wasze zdrowie podziękuje Wam w długim terminie za beztłuszczowe przygotowywanie posiłków. Urządzenie jest naprawdę wszechstronne a przez to, że zajmuje stosunkowo mało miejsca na kuchennym blacie to po prostu chce się z tego korzystać (reguła dostępności). Dodatkowo w porównaniu do tradycyjnego smażenia, używanie air fryera generuje mniej intensywnych zapachów. Podsumowując jest szybko, taniej, zdrowiej i wiele potraw smakuje lepiej. Ceny urządzenia różnią się w zależności od modelu a więc i Waszych preferencji natomiast nie są to drogie urządzenia zwłaszcza uwzględniając pozytywy wynikające z takiego zakupu.
Od ponad 3 lat rozmawiamy na tym tagu o wszelkich usprawniaczach życia. W skrócie: polecasz rzeczy które udało Ci się wprowadzić do swojego życia z tytułowego pytania a w komentarzach nawiązujemy dyskusje z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy plusuje w komentarzach rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów z polecenia. Podziel się swoimi pomysłami w komentarzu i obserwuj tag #mirekmasterclass który zrzesza już ponad 5200 osób.
Dzisiaj moje odkrycie z ostatnich miesięcy a zakupu dokonałem oczywiście z Waszego polecenia:
Air Fryer – Wiem, że wielu z Was używa już od dłuższego czasu ale w moje ręce wpadł jednak dopiero w ostatnich miesiącach i trudno zliczyć mi zalety korzystania z tego urządzenia. „Mini-piekarnik z mega termoobiegiem” pozwoli nie tylko przyrządzić jedzenie zużywając dużo mniej energii niż zwykły piekarnik ale faktycznie jedzenie z niego po prostu smakuje lepiej. Dodatkowo jeżeli do tej pory mieliście w zwyczaju smażyć coś na patelni a da się to przyrządzić w air fryerze to i Wasze zdrowie podziękuje Wam w długim terminie za beztłuszczowe przygotowywanie posiłków. Urządzenie jest naprawdę wszechstronne a przez to, że zajmuje stosunkowo mało miejsca na kuchennym blacie to po prostu chce się z tego korzystać (reguła dostępności). Dodatkowo w porównaniu do tradycyjnego smażenia, używanie air fryera generuje mniej intensywnych zapachów. Podsumowując jest szybko, taniej, zdrowiej i wiele potraw smakuje lepiej. Ceny urządzenia różnią się w zależności od modelu a więc i Waszych preferencji natomiast nie są to drogie urządzenia zwłaszcza uwzględniając pozytywy wynikające z takiego zakupu.

waro +387

źródło: Gawy5CSXAAAo1QI
Pobierz
„Przyjechałem na Węgry by testować aktualny bolid z kontraktem Renault bo nikt nie daje tak po prostu auta komuś. Były też poważne zamiary. Niektórzy ludzie z Renault chcieli bym jechał wcześniej w wyścigach F1 niż od nowego sezonu” – zdradza Kubica.
Dlaczego ostatecznie nie doszło do podpisania umowy z francuskim zespołem?
„Myślę, że wyszedł trochę brak zrozumienia sytuacji, w której się znalazłem. Poza tym by ktoś się naprawdę zdecydował, ja musiałem zrobić więcej niż osoba bez ograniczeń. Zawsze musiałem zrobić coś więcej. Gdy pojawiało się moje nazwisko to przez pierwsze lata zawsze przychodziły na myśl moje ograniczenia. […] Testy według mnie poszły dobrze, nie poszły rewelacyjnie, brakowało mi trochę prędkości, zwłaszcza na miękkiej oponie. Musiałem sobie jednak zostawić większy margines bo jakbym popełnił błąd, naturalny dla każdego kierowcy, to byłoby: aaaa, bo to ręka” – powiedział Kubica.
Po późniejszych testach z Williamsem Robert przekonał się, że musi walczyć nie tylko z autem i rywalami do foteli, ale też uprzedzeniami. „Gdybyś nie miał ograniczeń, już byśmy z tobą podpisali kontrakt” – miał mu powiedzieć jeden z pracowników ekipy.
Dlaczego Robert nie został w Williamsie dłużej niż na jeden sezon?
„Ani z jednej ani z drugiej strony nie było mocnej chęci przedłużenia umowy. Widziałem tam rzeczy, które miały mało wspólnego z Formułą 1. A nie chciałem tkwić w takim stanie dla nabijania numerków” – wyjaśnia Robert.
https://powrotroberta.pl/2023/05/dlaczego-kubicy-nie-poszlo-z-renault-o-okazji-testow-f1-w-2013-i-przeszczepie-wlosow.html?fbclid=IwAR1nhx7ahg5Bax19TEsWYW-reUN6SoUTRVy-0s8wSiV2FPJ2jdaPUmtUNxs
#f1 #kubica #powrutcontent
Roba przestań walić ściemę, wstydu nie masz dla ludzi którzy wydali już na ciebie miliard złoty
3 raz wywalili chłopa na zbity ryj a ten dalej pierdzi o "obu stronnej chęci"
To jest rewelacyjny temat dla dziennikarzy śledczych, bo zaraz wyjdzie, że oskarża i pomawia niewinnego chłopa że kazał mu jechać a on nie chciał i renka urwana