Wpis z mikrobloga

#danielmagical no to jak to? daniel mial byc bity jak tylko sie wychyli z domu a tu nic? wykopki znowu nic nie mogly zrobic? coz za nowosc, jestem w ciezkim szoku! xdd to kwestia problemow z wstaniem od kompa i wyprostowaniem nog czy moze bylo pisane do kiboli zeby was wyreczyli? xd
  • 11
@MagicznyPierog1: xd tez to widzialem, o malo co sobie karku nie skrecil a i tak sie telepal ze az mu bylo ciezko utrzymac telefon xd jest tylko jedno ale...ale wyszedl a wykopki nadal w domu z uwaga sledza jego strima i nabijaja mu hajs oraz statystyki xdd
@don-zwierz: dobra ale ja nie bije do wykopkow jak Ty bo zauważyłem to jako jedyny punkt zaczepienia. Od początku Twojego pojawienia sie #!$%@? sie do wykopków i właśnie wyzej przeczysz sam sobie. Wcześniej pisałeś o tym ze Gruby chodzi swobodnie i wykopki sie prują ze sie boi a teraz pokazujesz moja prawde XD prawda jest taka ze chłop serio się boi wyjść z domu i nie mowie ze to kwestia wykopów
@MagicznyPierog1: widocznie 'xd' nie sklonilo cie do przemyslenia ze nie przyznaje cie racji( ͡° ͜ʖ ͡°) zachowywal sie normalnie ale doszukujesz sie dziwnych zachowan. gdyby chociaz raz sie obrocil to juz bylby tutaj spam wiadomosci jaki to obsrany chodzi xd nom, pewnie dlatego sie do nich odnosze bo niby go tak nienawidza ale nie sa mu w stanie zrobic kompletnie nic, nawet bana zalatwic xd tak go
@don-zwierz: ale o czym Ty do mnie piszesz? Moja narzeczona pisze prace na temat patologii w internecie. Ogląda co jakiś czas Magicala i innych i sama mówiła ze chłop wychodzi z domu z sercem na ręku. Sytuacja gdy przyszedł brat Nosaczity i Daniel od razu uciekał do klatki a mama go broniła. Gdy jakaś Pani pod sklepem chciała chyba hajs i się bal a późnej już ogarnął ze publika chwyci. Sytuacja
@don-zwierz: nie wiem co wtedy było. Mam swoje życie i nie oglądam tego gowna co live. Tylko zerkam na tag i kiedy moja kobieta która pisze prace na temat patologii ogląda ich zeby mieć więcej materiału. XD ale prawda jest taka ze chłop się gubi w swoich słowach bo najpierw mówił ze Łysa skończyła szkolei nie pracowała w zawodzie a później mówi ze pracowała w zawodzie XD