Aktywne Wpisy
piotrow +105
W nocy byłem odważniejszy, bo w moich żyłach płynął rum, ale słowo się rzeklo, więc korzystając z dwóch godzin oczekiwania na wymianę oleju, wrzucam chwaliposta. Najwyżej usunę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miesiąc temu spełniłem swoje marzenie i odebrałem samochód, o którym marzyłem od czasów świadomego dziecka. Pierwszy raz zobaczyłem 911 na żywo gdzieś w połowie lat 80, a moje dziecięce serduszko zabiło mocniej. Jak prawie każdy chłopak w
Miesiąc temu spełniłem swoje marzenie i odebrałem samochód, o którym marzyłem od czasów świadomego dziecka. Pierwszy raz zobaczyłem 911 na żywo gdzieś w połowie lat 80, a moje dziecięce serduszko zabiło mocniej. Jak prawie każdy chłopak w
InnyWymiar90 +121
Ogolona twarz, pięćdziesiąt kilo wagi
Zadbane paznokcie, depilowane nogi
Co za czasy, Jezu miły
Nie odróżnisz chłopa od świni
Spodnie obcisłe jak babskie rajstopy
Jaja się czują jak w chowie klatkowym
To nie tak, to nie tak, nie tak
Nie tak w Biblii pisali
#pokazmorde
Zadbane paznokcie, depilowane nogi
Co za czasy, Jezu miły
Nie odróżnisz chłopa od świni
Spodnie obcisłe jak babskie rajstopy
Jaja się czują jak w chowie klatkowym
To nie tak, to nie tak, nie tak
Nie tak w Biblii pisali
#pokazmorde
- brak pracy i brak wykształcenia?
Zrób kurs UTD na wózki widłowe, kosztuje teraz może w okolicach tysiąca, kokosów na wózkach nie zarobisz lecz praca jest trochę ciekawsza niż kołchoz na produkcji lub praca w sklepie (a na pewno prawdopodobnie mniej obciązająca psychicznie)
- Brak hobby i ciągła wegeracja przed komputerem?
Tak to banalne ale dobrym sposobem jest siłownia, uwierz ludzie mają #!$%@? w ciebie jak ćwiczysz i nie będą się smiać, wystarczy obejrzeć parę poradników na yt jak zacząć i można smigać. Isnieje ILUZORYCZNA szansa że kogoś poznasz (albo odnowisz kontakt np ze szkoły)
- Znalezienie grubej 2/10 i trenowanie na niej tematów związkowych
Jeżeli chciałbyś kiedyś poznać kobietę swojego życia a nigdy nie trzymałeś nawet za rękę dobrym sposobem jest spotykanie się z jakimś grubym babsztylem nawet niech od biedy ma kaszojada. Wiem że to nie do końca przyjemne lecz stres związany z pierwszym pocałunkiem i mitycznymi seksami lepiej aby przeszedł na osobę na którą masz #!$%@? i nawet ci się nie podoba niż #!$%@?ć taki temat z fajną dziewczyną
a potem narzekacie ze dajecie zayebiste rady a incele nie chca pomocy xzddd
Kołchoz to kołchoz nie ważne jakie stanowisko
Oski dla beki nagra przegrywa jak ćwiczy i puści to w neta. Dla przykładu ta cała patusiarnia co pobiła chłopaka tak zrobiła.
Jeszcze zaleje ulańca i będzie bulił na alimenty. Lepsze divy.
Ogólnie to 2/10.
To nie są dobre czasy na poznawanie dziewczyn jak nie masz 9/10 mordy jako facet albo nie buzujesz dynaminą tak że przeważnie słychać niemal tylko cb w promieniu 15 metrów..
@Herato: już pomijam że nowy egzamin na wózki jest o wiele trudniejszy niż kiedyś, ale "mniej obciążająca psychicznie"?! Janusze na produkcji Cię zjedzą, będą chciały żebyś przewiózł jakiś nieforemny nadgabaryt albo przepchnął coś widłami.
@Herato: xD
Nie no chyba bym przegrywom rekomendował Panie lekkich obyczajów jak chcą sobie porozmawiać i zamoczyć.
Praca jako magazynier i operator to często darmowy cyrk, już
Dokładnie. W odwrotnej sytuacji byłoby psioczenie na kobiety bo "p0lka zabawiła