@Niemamwiedzy: dokładnie o to chodzi, masz kontakt z tym facetem, wiesz czy tego typu sława mu się podoba? Tu większość się tym zasłania, ze jak ona mogła tego chłopa publicznie obsmarować. A sami robią z nim memy czy się z tych memów śmieją.
@Niemamwiedzy: owszem ale nieświadomie przykładają do tego rękę. To jednak nie są żadni celebryci tylko zwykli szarzy ludzie. No i jednak części osób biorąc pod uwagę specyfikę pewnej grupy użytkowników zależy tylko na swojej satysfakcji, ze wreszcie są po drugiej stronie.
@iksboks: w całej tej aferze najbardziej szokuje mnie jak bardo niektórzy ludzie chcą wybielić tą Liliannę, tylko dlatego że jest kobietą. Wygłupiła się (a i pewnie jeszcze kogoś skrzywdziła) w internecie podpisując się swoim imieniem i nazwiskiem, a ludzie bronią ją jak jakiegoś upośledzonego dziecka co wczoraj dostało dostęp do internetu.
@iksboks: Ja z kolei za bardzo nie rozumiem tego wstydu na SORze (nie śledziłem afery od początku, więc może coś mi umkneło). Przecież ludziom wypadają dyski przy zwykłych czynnościach, to co Ona tam też się pochwaliła tym zakolakiem? Nie jest to kontuzja pokroju ludzi, którzy wsadzają sobie coś w dupę, a potem okazuje się, że zassało xD Nie czaje.
@System-of-a-Daun: Dokładnie tak samo nie czaję tego niby wstydu na SOR. Mam kumpla co pracuję na budowlance i też mu kiedyś wypadł dysk, a chłop aby się schylił po worek cementu. Ona sama musiała się "pochwalić" gdy lekarz zapytał jak to się stało bo innej opcji nie widzę imo ( ͡°͜ʖ͡°)
K---a tu chodzi o zwykle pastwienie się a nie żadna ochronę imienia pana Krzysztofa
Tu większość się tym zasłania, ze jak ona mogła tego chłopa publicznie obsmarować.
A sami robią z nim memy czy się z tych memów śmieją.
No i jednak części osób biorąc pod uwagę specyfikę pewnej grupy użytkowników zależy tylko na swojej satysfakcji, ze wreszcie są po drugiej stronie.