@PorzeczkowySok przypomniało mi się, jak w liceum na biologi przepisałem słowo w słowo cały sprawdzian od kumpla. On ma zajebiste pismo, a ja bazgrolę. On dostał 3 a ja 4 xD Pewnie chłop z biologii nie mógł rozczytać mojego pisma, więc założył że dałem dobre odpowiedzi xD
@chiltepin mi się przypomniało jak w podstawówce miałem bardzo dobre oceny, wiec pani przesadziła mnie żebym siedział z jednym „gorszym” uczniem żebym go uczył. Efekt był taki, że po pierwszym sprawdzianie typ siedział sam, bo przepisał wszystko łącznie z moim imieniem i nazwiskiem XD
@PorzeczkowySok: Ty się śmiejesz, a ja tak zdałem matematykę na studiach xD. Jedyna przydatna umiejętność, która wyniosłem z tych zajęć to przepisywanie całek czy rachunku rozniczkowego do góry nogami.
@PorzeczkowySok: po kilku nieobecnościach w szkole każdy w klasie dobrze wiedział od kogo pożyczać zeszyt, żeby się nie musieć głowić nad bazgrołami ( ͡°͜ʖ͡°)
@PorzeczkowySok: Aż mi się przypomniało jak kiedyś przepisywałem na szybko od koleżanki na przerwie i jeszcze z kimś gadałem przez co przepisałem też jej imię i nazwisko pod spodem XD
źródło: +1341 Nicalibres
PobierzOn dostał 3 a ja 4 xD
Pewnie chłop z biologii nie mógł rozczytać mojego pisma, więc założył że dałem dobre odpowiedzi xD
Kolejny raz z przerysowywaniem pracy domowej spotkałem się przy różniczkowaniu szeregów na ćwiczeniach z Analizy Matematycznej xD