PorzeczkowySok
728
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
HaSSaN
@PorzeczkowySok Ale mi przypomniałeś czasy szkoły.
209
vanitydomain
@PorzeczkowySok: tak bylo
16
Ka4az
@chiltepin mi się przypomniało jak w podstawówce miałem bardzo dobre oceny, wiec pani przesadziła mnie żebym siedział z jednym „gorszym” uczniem żebym go uczył. Efekt był taki, że po pierwszym sprawdzianie typ siedział sam, bo przepisał wszystko łącznie z moim imieniem i nazwiskiem XD
9
chiltepin
@PorzeczkowySok przypomniało mi się, jak w liceum na biologi przepisałem słowo w słowo cały sprawdzian od kumpla. On ma zajebiste pismo, a ja bazgrolę.
On dostał 3 a ja 4 xD
Pewnie chłop z biologii nie mógł rozczytać mojego pisma, więc założył że dałem dobre odpowiedzi xD
3
Hepar
@PorzeczkowySok: Po sześciu latach niemieckiego w podstawówce trafił mi się rosyjski w gimnazjum. Cyrlicę przerysowywałem zamiast przepisywać.

Kolejny raz z przerysowywaniem pracy domowej spotkałem się przy różniczkowaniu szeregów na ćwiczeniach z Analizy Matematycznej xD
2
KingaM
@PorzeczkowySok: jak dodałeś obrazek bez tego zrytego paska na dole?
1
Glikol_Propylenowy
@PorzeczkowySok: Ty się śmiejesz, a ja tak zdałem matematykę na studiach xD. Jedyna przydatna umiejętność, która wyniosłem z tych zajęć to przepisywanie całek czy rachunku rozniczkowego do góry nogami.
1
InsaneMaiden
@PorzeczkowySok: po kilku nieobecnościach w szkole każdy w klasie dobrze wiedział od kogo pożyczać zeszyt, żeby się nie musieć głowić nad bazgrołami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
sopczak
@KingaM: w ustawieniach profilu się wyłącza
1
fallout444
@PorzeczkowySok: Aż mi się przypomniało jak kiedyś przepisywałem na szybko od koleżanki na przerwie i jeszcze z kimś gadałem przez co przepisałem też jej imię i nazwisko pod spodem XD
1