Aktywne Wpisy
KsJanBandosz +6
#polityka #sejm #tvp #tvpis Posługę Bożą pełnię już od 2002 roku, przeżyłem więc wiele, z wieloma duchownymi starszymi również rozmawiałem i wymieniałem doświadczenia, nawet tymi, którzy pamiętali dobrze czasy komunizmu. Sam osobiście nie byłem i nie jestem zwolennikiem PiS'u i nigdy na nich nie głosowałem, natomiast wielu duchownych mówi, że takiego zmasowanego ataku na kościół ze strony rządu jak teraz, nie było nawet w najgorszych czasach komuny. Najpierw zapowiedzi likwidacji religii ze
KsJanBandosz +1
#sejm #polityka #tvp #tvpis #wybory Szczęść Boże wszystkim! Ja mam tylko pytanko do tak zwanych zwolenników koalicji 13 grudnia, a mianowicie: w którym to kraju demokratycznym za funkcjonowanie mediów odpowiada wysokości postawiony oficer i funkcjonariusz służb specjalnych !?? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wczoraj okazało się, że już nawet nie mamy polskich mediów, bo Pan Minister postawił wszystko w stan likwidacji. Tak się zaczyna demontaż państwa, za parę miesięcy
Albo żołnierzy ogólnie ?
#ukraina
ćpanie jest gorsze od zabijania?
@TheOneWhoKnocks: Nie no super sprawa.
@TheOneWhoKnocks: Gdy taki ćpun należy do obsługi jakiegoś ciężkiego sprzętu to tak, jest gorsze. Bo pomyłka takiego człowieka może się skończyć tym że haubica trafi nie we wroga tylko we własne pozycje i zabije własnych braci. Jeżeli podczas walki w okopie taki ćpun pomyli kolegę z wrogiem to też jest to problem. Zwłaszcza że
@TheOneWhoKnocks: Na wojnie narkotyki się bierze i brało od dawna. Z tym że bardziej typu amfetaminy czy kokainy. Ale nie palenie jakiegoś gówna po którym się wywracasz i zataczasz. To już co innego. Podczas drugiej wojny światowej żołnierze amerykańscy czy Niemieccy dostawali amfetaminę bądź jej pochodne. Sowieccy wódkę xD.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Voltix: przeczytałeś cały mój komentarz?
zrób fikołka i przeczytaj
@Voltix: Czyli masz po prostu problemy z czytaniem bo wyraźnie napisałem.
Tak więc ?
@Voltix: To nawet śmieszne. No rzeczywiście mogą sobie poćpać, bo następna walka jest umówiona na godzinę 16:30
( ͡° ͜ʖ ͡°).A jak wróg zaatakuje wcześniej to trudno najwyżej kilku więcej żołnierzy zginie. xD