#bystrzaktv #danielmagical Przecież on jest zakompleksiony zaczyna się ból odbytu o kasę zobaczymy jak Rafiko i wujo Robert padną od chlania bez przerwy .Od 2017 żyje z donejtow ma czelność wyzywać ludzi mamy napisać jak traktowałeś Karola A. donejtora i moda byłego wypiąłeś się bo kasy nie dawał ile modów się odwróciło od ciebie zostały same przydupasy i parę normalnych widzów . Na piwo nie miałeś w 17 roku wakacje ledwie na wódkę było jaki nie pan jest teraz strzegomiański książę .
@Radomski-hools: z modeatorem to ch*j, przecież tam był gościu wojtek i tak go tajfun tyrał na tych strimach że sie zabił, nikt nie pamięta co jest dla mnie niepojęte
@lament890: on się akurat powiesił pewnie głównie przez problemy rodzinne, przez które wyleciał z domu. Aczkolwiek tajfun tym tyraniem mu nie pomógł. Ale Rafał taki jest, że jak wyczuje słabą jednostkę, to mógłby zatłuc na streamie
@Radomski-hools @lament890 Bardzo długo jestem "widzem'' uniwersum BystrzakTV. Akcje z Wojtkiem śledziłem na bieżąco. Fakt gość miał problemy rodzinne, gang Bystrzaków przyjął go w swoje szeregi. Tajfun tłumaczy się, że oni go uratowali, ale to nijak się nie ma do siebie, może rzeczywiście przekimali chłopa, dali jeść, ale Tajfun go na transmisjach niejednokrotnie poniżał, szarpał, bił - ogólnie traktował jak popychadło, Wojtek tam płakał, załamywał się. Był nawet stream, gdzie
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link