Aktywne Wpisy
Cassini +10
Felixu +7
#przegryw #rozowepaski #seks Jestem długodystansowcem. Nie mogłem się nawet spuścić u divy 8/10 z wyglądem modelki podczas #!$%@?ńska. Dopiero po długim waleniu ręka spucha ujrzała świat. Mówiła ciągle "no zwal tego #!$%@?, pobrudź mnie, suczka chce mleka". Jedyne co mnie ogranicza to kondycja. Samice się powinny zabijać o mnie. Moja tajemnica? Walenie konia od 13 roku życia.
Wyjeżdżam na weekend i mam dwa pytania
1. Gdzie najwygodniej zaprkowac auto przyjeżdżając do zoo? z tego to czytam zoo samo w sobie nie ma parkingu.
2. Gdzie najlepiej zaparkowac auto żeby w miarę dobrą bazę do startu na zwiedzanie miasta ?
dzięki za info ( ͡º ͜ʖ͡º)
1. Jak najbliżej zoo
2. Przy zoo, i jechać tramwajem.
Pic rel
Osoby uprawnione do bezpłatnych przejazdów komunikacją miejską we Wrocławiu:
- Dzieci do zakończenia roku kalendarzowego, w którym ukończyły 7 rok życia.
Dobrze miec przy sobie jakis dokument na potwierdzenie wieku dziecka. Tak wiem ze 3 latka ciezko pomylic z 8 latkiem, ale kanary to jest osobna kategoria.
Najważniejsze, żebyś nie przekraczał autem mostu zwierzynieckiego, tam mogą tworzyć się duże korki.
A ogółem to chyba bym polecił po prostu znaleźć park+ride, kupić dzienny i rozkoszować się tramwajami, może któryś akurat się wykolei. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°)
Każdy miejscowy wie, żeby w takie dni do zoo wchodzić drugim praktycznie nikomu nieznanym wejściem od niebieskiej kładki z tyłu zoo, a przed kładką parkować auto gdziekolwiek tam. Wlasnie to miejsce pokazał @PurpleHaze na swojej
Komentarz usunięty przez autora