Kiszonkowiec tak zachwalał "salon" z motorami, a polecił takiego szrota X-D Pierwszego dnia odpadła linka od prędkościomierza, zdechł akumulator i chyba padły hamulce. Mam nadzieję, że od nadmiaru wolności nie padną im hamulce podczas jazdy z górki, bo w takim rupieciu to się może wszystko wydarzyć. No chyba, że to master plan Gapy - przejąć motor w spadku w ten czy inny sposób.
@darth_invader: Kiszonkowiec znany jest przecież z podstępnych, sprytnych planów przejęcia cudzego mienia. Żeby nie szukać daleko jak to chciał dom siostry czy budowę teściów przejmować. Zawsze pod płaszczykiem pomocy. Tu też będzie chciał uwolnić gościa od tego złomu.
@Niedobry: szczerze a mi nie żal tych ludzi.... Kto normalny widząc kilka odc Klapersa prosi go o jakakolwiek poradę. Z ulicy oni tych gości nie biorą chyba więc minimalnie błyskotliwy ogarnie temat sam i zluka rodzinę Adamsów w necie.
@wiesniakzdziuryzabitejdeskami: Coz za wysmienita koncepcja. "Lekko opozniony pol-cygan pol-debil." Ja tylko chcialem to powiedziec na glos zeby mi wybrzmialo. Walaszkowe takie. Piekne. XD
@dizel81: ile to to miało kosztować? 300 dolarów? Czyli w cenie jednego noclegu u lokalsa. Tak mówił sam nieomyt(ln)y Cwany Gapa. No to wytrzymał moterek jedną dobę...Czepiacie się...
@jerzy_poniedzialek w końcu wzięli ten właśnie biały za 480$☺ Khmerzy zobaczyli dwóch białych co ani be ani me po khmersku to wcisnęli im najgorszy szajs bez hamulców ze zużytym akumolatorem☺ Tam gdzie Gapa jedzie komuś coś załatwić nie biorąc ze sobą Tharong to zawsze jest katastrofa☺
@jerzy_poniedzialek: Mr. Jerzy . Jesteś od dziś na tagu, ale przynajmniej ja czuję jakbyś tu był od urwał z tydzień :) pozdrowienia , szkoda, że ten C#$uj gapa zrobił shadow bana , gdyż wszystkie pańskie komenty trafiały w punkt i widocznie to bolało tę pipkę gapę i Pana zblokował maricon
#raportzpanstwasrodka
Kto normalny widząc kilka odc Klapersa prosi go o jakakolwiek poradę.
Z ulicy oni tych gości nie biorą chyba więc minimalnie błyskotliwy ogarnie temat sam i zluka rodzinę Adamsów w necie.
Coz za wysmienita koncepcja.
"Lekko opozniony pol-cygan pol-debil."
Ja tylko chcialem to powiedziec na glos zeby mi wybrzmialo.
Walaszkowe takie.
Piekne. XD
No to wytrzymał moterek jedną dobę...Czepiacie się...
Khmerzy zobaczyli dwóch białych co ani be ani me po khmersku to wcisnęli im najgorszy szajs bez hamulców ze zużytym akumolatorem☺
Tam gdzie Gapa jedzie komuś coś załatwić nie biorąc ze sobą Tharong to zawsze jest katastrofa☺