Aktywne Wpisy
zonobijca +384
- w 1989 obaliliśmy w Polsce komunizm
- w 2024 za krytykę komunizmu traci się pracę w rządowych mediach
Panie i Panowie, nic się nie dzieje, Unia wcale nas nie trzyma za mordę, to tylko urojenia prawaków, uśmiechajmy się dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#paryz2024 #bekazlewactwa #sejm #tusk
- w 2024 za krytykę komunizmu traci się pracę w rządowych mediach
Panie i Panowie, nic się nie dzieje, Unia wcale nas nie trzyma za mordę, to tylko urojenia prawaków, uśmiechajmy się dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#paryz2024 #bekazlewactwa #sejm #tusk
mackbig +616
I tak największa beka z tego gościa. MKOL dodał 37 konkurencji z pływania, żeby USA nabijało medale a potem mówią, że to najlepszy sportowiec w historii xD Ciekawe jak jakiś koszykarz czy tenisista miałby z tym wygrać? By musieli dawać medal za każdy set i i tak nie wiem czy miałby tyle samo szans. Pływacy to najbardziej przereklamowani medaliści.
#paryz2024 #olimpiada
#paryz2024 #olimpiada
- sprawdziłem i w huaweiu mam wejście hdmi 2.0
- oba kable hdmi to baseus obsługujące hdmi 2.0
- zaktualizowałem sterowniki karty graficznej
- próbowałem ustawić niestandardową rozdzielczość w ustawieniach karty graficznej, ale wywala jakiś błąd "Ustawienia rozdzielczości niestandardowej nie są zgodne z tym ekranem. Zmień ustawienia i ponów probę"
Jakieś pomysły co dalej mogę zrobić?
#monitory #komputery #kiciochpyta
problem rozwiązany. dla potomnych: rozwiązanie
tldr
trzeba za pomocą programu z linka zmniejszyć częstotliwość odświeżania do 56 hz. wszystko opisane w linku powyżej.
@maciekXDDD: prawdopodobnie 30p, matebook patrząc po częstotliwości problemu ma hdmi 1.4, jak ma altmode DP po usb-c to problem będzie rozwiązany, tylko dock musi mieć hdmi 2.0 albo normlany displayport
tak czy inaczej dzięki za pomoc, chyba muszę się pogodzić z hubem :)
@maciekXDDD: tylko niepotrzebne cykle nabijasz. #!$%@? nie daje softu blokującego ładowanie baterii na 60 czy 80%?
@wypokowy_expert: właśnie niestety nie
@wypokowy_expert: to w końcu jak ładować poprawnie baterię? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@maciekXDDD: Po prostu używaj jak chcesz, padnie to wymienisz. Nie rozumiem czemu ludzie ograniczają się i dostają sraczki niańcząc baterię, to jakby samochodem jeździć max 50 km/h i broń boże nie jak pada aby opony wytrzymały pół roku dłużej xD
Czego to ja nie robiłem z bateriami z poprzednich lapkow, wszystkie padły. Teraz mam to w dupie może dłużej wytryma