Aktywne Wpisy
mirko_anonim +18
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Na co lepiej wydać 120 tys.?
1) Na budowę domu, którego nam aktualnie brakuje i chcielibyśmy nie musieć wynajmować. Żeby dziecko miało swój pokój. Żeby mieć gdzie mieszkać i zacząć zajmować się innymi celami.
2) Na rozwód z żoną, z którą od miesięcy nie śpię w jednym łóżku. Dla której wspólne spędzenie czasu to #!$%@? jej. Która patrzy na mnie z góry. Której już się zdarzyło rzucić na mnie
Na co lepiej wydać 120 tys.?
1) Na budowę domu, którego nam aktualnie brakuje i chcielibyśmy nie musieć wynajmować. Żeby dziecko miało swój pokój. Żeby mieć gdzie mieszkać i zacząć zajmować się innymi celami.
2) Na rozwód z żoną, z którą od miesięcy nie śpię w jednym łóżku. Dla której wspólne spędzenie czasu to #!$%@? jej. Która patrzy na mnie z góry. Której już się zdarzyło rzucić na mnie
Aegithalos +2
Jestem na 3 msc okresie wypowiedzenia. W kwietniu zaczynają się w firmie rozmowy podsumowujące pracę i przy okazji wręczanie podwyżek, z wyrównaniem od początku kwietnia. Z tego co wiem, pozostali pracownicy otrzymali maila z informacją że takie spotkania się odbędą, a ja nie. Czy ktoś wie czy ja też powinnam coś takiego dostać? W końcu to podsumowanie zeszłego roku, a wtedy jeszcze normalnie pracowałam. Znalazlam tylko dwa orzecznictwa w sumie, ale oba
Link i kupon na moim Telegramie, stronie FB, grupie FB (więcej informacji na moim profilu) lub w prywatnej wiadomości
---------------
#chinskacebulakupony - Obserwuj tag, jeśli chcesz widzieć więcej takich promocji.
Chcesz być wołany do określonego produktu? Napisz w komentarzu przykładowo "@polu7 Chce być wołany do xiaomi mi band 6"
---------------
#chinskacebuladrony