@Kot89: podobno ma ciekawsze rzeczy niż streamowanie i ostatnio miał być jego ostatni stream ;D ten pet jest tak żałosny, że szkoda go już tutaj chyba promować.... niech uschnie jak mój kwiat, którego przestałem podlewać ;) btw. wszedłem sprawdzić, 1,5k widzów a chat jakby zdechły :D i tak jak przepowiadało dużo osób, zaczął promować hazard :/
@Takinickk: dlaczego ci tagi przeszkadzają? wytłumacz chociaż trochę logicznie co cie tak badrują tagi? Wszyscy piszą o tagach, że jest dużo pod postem to i ty? cz masz jakiś konkretny powód w którym przeszkadzają ci duża ilość tagów? wytłumacz czy nie potrafisz?
@pawelswd: o to, że cwaniakował i i doprowadził do tego, że się skończył. Czy, aż taki jest zarobas to nie wiem(być może), ale samochody w leasing, chate wynajmuje i #!$%@?ł, że nie musi streamować i, że kończy, a jednak nadal ssie za donate-y :D Mnie po prostu strasznie cieszy jak takie cwaniaki dostają po dupie i muszę zderzyć się z rzeczywistością, bo do monitora był kozak, a teraz już nie ma
@heesecake: ale ty #!$%@? populistyczne głupoty. Po pierwsze to za jedną walkę w FAME dostał 780 tyś zł(nie wiem czy netto) po drugie zarzucanie streamerowi, że żyje z donejtów to tak jakby zarzucać piekarzowi, że żyje ze handlu bułkami. Po trzecie on i tak przecież zarabia więcej niż 90 % branży streamerskiej.
#wojna #rosja #ukraina ale wiecie że to hipokryzja i fiolek jam popieracie jak Ukraińcy zabijają Rosjan i was to cieszy ale oburza jak jest na odwrót? A wiecie co ukry krzyczały jak strzelali w tył głowy?
ten pet jest tak żałosny, że szkoda go już tutaj chyba promować.... niech uschnie jak mój kwiat, którego przestałem podlewać ;)
btw. wszedłem sprawdzić, 1,5k widzów a chat jakby zdechły :D
i tak jak przepowiadało dużo osób, zaczął promować hazard :/
Przecież tam chyba 1.2k nawet nie przekroczyło.
A co to znaczy, że zaczął promować hazard?
rata za leasing M8 to okolice 10k. ciekawe jak dlugo pociagnie. no chyba ze samochody juz opchnal dalej
Czy, aż taki jest zarobas to nie wiem(być może), ale samochody w leasing, chate wynajmuje i #!$%@?ł, że nie musi streamować i, że kończy, a jednak nadal ssie za donate-y :D Mnie po prostu strasznie cieszy jak takie cwaniaki dostają po dupie i muszę zderzyć się z rzeczywistością, bo do monitora był kozak, a teraz już nie ma