Aktywne Wpisy
Odwiertnik +134
Hirosy trójeczka jedzonko wódeczka, czego chcieć więcej
kamil150794 +66
Dziś mija 10 lat neetowania
Nie przepracowałem ani jednego dnia i nie mam takiego zamiaru, bo...
Nie miałem życia takiego jak inni.
Przez większość podstawówki i gimnazjum musiałem siedzieć w ławce z osobami, które do dziś nie umieją pisać, ani czytać.
Dużo nie chciałem. Nie marudziłem, że nie mam matki dyrektorki, prawniczki czy lekarki. Chciałem tylko nie być traktowany przez otoczenie jak genetyczne gówno. Czy to tak wiele? Najwidoczniej.
#przegryw #neet ##!$%@?
Nie przepracowałem ani jednego dnia i nie mam takiego zamiaru, bo...
Nie miałem życia takiego jak inni.
Przez większość podstawówki i gimnazjum musiałem siedzieć w ławce z osobami, które do dziś nie umieją pisać, ani czytać.
Dużo nie chciałem. Nie marudziłem, że nie mam matki dyrektorki, prawniczki czy lekarki. Chciałem tylko nie być traktowany przez otoczenie jak genetyczne gówno. Czy to tak wiele? Najwidoczniej.
#przegryw #neet ##!$%@?
ALE jak to jest w praktyce:
1. da się np. pisac w jakims programie typu edytor tekstu odręcznie i liczyć na rozpoznanie liter? czy tylko np. do rysunków technicznych?
2. czy jest szansa na pisanie np. na touchpadzie? ale co z przesuwaniem na ekranie?
3. czy lepiej nagrywać na rozpoznanie mowy?
ktoś to ćwiczył? nie chce się ściągać oprogramowania do win10 żeby to testować?:-(
W skrócie czy warto inwestować w wypasiony rysik? są takie jak elektroniczne pióro? bo chyba lepiej pisać na ekranie/padzie niż kartce i potem liczyć że jakaś aplikacja rozpozna?
#komputery #ciekawostki #tablet
#technologia #programowanie