Aktywne Wpisy
Itslilianka +17
Bobito +189
#ukraina #wojna #rosja
Rok temu martwiłem się, że rosyjska agresja sprawi, że moje dzieci będą dorastać w dekadzie pełnej zimnej wojny i niebezpieczeństw konfrontacji NATO z Rosją.
Rok później nie martwię się, że Rosja może nawet stanowić wyzwanie w wojnie konwencjonalnej.
Nadal jestem wdzięczny, że Ukraina stała się obrońcami demokracji. Powtarzam moim znajomym, aby wspierali Ukrainę i za każdym razem, gdy wysyłają jakąś pomoc, wysyłam im podziękowania.
Rok temu martwiłem się, że rosyjska agresja sprawi, że moje dzieci będą dorastać w dekadzie pełnej zimnej wojny i niebezpieczeństw konfrontacji NATO z Rosją.
Rok później nie martwię się, że Rosja może nawet stanowić wyzwanie w wojnie konwencjonalnej.
Nadal jestem wdzięczny, że Ukraina stała się obrońcami demokracji. Powtarzam moim znajomym, aby wspierali Ukrainę i za każdym razem, gdy wysyłają jakąś pomoc, wysyłam im podziękowania.
Wszyscy się spuszczają nad promowaniem robaków do jedzeniai radykalnym eko ideolo przy tym przegapiając co się faktycznie dzieje
Conspiracy Thesis
1. kilkanaście lat istnienia BTC i uzyczanie mocy obliczeniowej ( kopanie BTC) słuzyło temu by ARTIFICIAL INTELIGENCE miało moc obliczeniową by się uczyć i rozwijać
2. Żuczki będą by nas karmić ale nie w taki sposób jak wam się wydaje, nie na talezu ale przez "kroplówke"
3. W świadomości publicznej postepuje promowanie AI oraz METAVERSE jako nowego megatrendu.
Po co to wszystko
Otóż pic rel
P.S.