@SporderBoj: pewnie tak @turfa8 nie wiem nigdy nie mialem nic zlamanego ale mialem kolege co noge zlamal na prostej drodze na chodniku zima na lodzie sie poslignal i beczal jak dziecko i sie zwijal i pod obie pachy go wzoelismy i do taxi go nieslismy i do szpitala xd
@corryand: ja tam 3km z buta wracałem do domu jak na BMX połamałem przedramię w 3 miejscach i normalnie było tylko przy dotyku bol się objawiał. Nie neguje że ból może być nie do wytrzymania bo każdy ma inny próg bólu ale także każde złamanie jest inne .
@turfa8: no tez prawda, zalezy czy zlamanie z przemieszczeniem czy nie, jak z przemieszczeniem i uszkadza inne tkanki to bol jest pewnie mocny, a jak kosc przebije skore to juz w ogole nie umiem sobie wyobrazic bolu. Zemdlalbym na sam widok :D
#famemma
@turfa8 nie wiem nigdy nie mialem nic zlamanego ale mialem kolege co noge zlamal na prostej drodze na chodniku zima na lodzie sie poslignal i beczal jak dziecko i sie zwijal i pod obie pachy go wzoelismy i do taxi go nieslismy i do szpitala xd